Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Top 10 trendy účesů podzim/zima 2016-2017

20. 9. 2016

Inspirujte se nejnovějšími trendy účesy z přehlídkových mol! Bude se nosit pěšinka uprostřed i na stranu, měkké vlny, uhlazený look, drdoly, pletené copy, ozdoby i mašle do vlasů. Návrat hlásí také vlny ve stylu 30. let a krepované vlasy, které byly naopak hitem 90tek.

1) Pěšinka uprostřed je zpět!

Pokud chcete změnu a nechcete měnit barvu, délku ani střih svých vlasů, je ideální cestou změnit umístění své pěšinky. Vyzkoušejte pěšinku uprostřed, která je teď novým hitem. Novou pěšinku vytvořte ihned po umytí vlasů a poté vysušte vlasy fénem. Pro dosažení nejpřesnější linie pěšinky použijte hřebeny s úzkou rukojetí. Pěšinku pak ještě zafixujte lakem na vlasy.

2) Uhlazená pěšinka na stranu

Hitem bude i pěšinka zčesaná a uhlazená na stranu. Pro přesnou definici tohoto účesu použijte stylingové přípravky pro uhlazení a hřebeny s úzkou rukojetí.

3) Místo gumičky - mašle, ozdobné spony nebo gumičky

Vyměňte obyčejné gumičky za mašle či ozdobné spony nebo gumičky. Podobný look můžete vytvořit pomocí gumiček Invisibobble Bowtique nebo ozdob Invisibobble Wrapstar.

4) Dlouhovlásky, vsaďte na drdoly!

Nosit se budou jak velké drdoly vyčesané nahoru nebo dozadu, tak i menší nezbedné drdůlky. Drdoly můžete upevnit sponkami, pinetkami a dalšími doplňky od značky Galmot.

5) Měkké vlny jsou stále trendy

Romantický přirozený look a jemné měkké vlny patří neodmyslitelně k sobě. Tento účes vytvoříte pomocí širší kulmy na vlasy nebo natáček většího průměru. Pro dlouhotrvající vlny doporučujeme použít před stylingem přípravky pro definování vln.

6) Pletené copy a copánky na všechny způsoby

Při pletení copánků můžete různě experimentovat! Nosit se budou jak klasické francouzcké copy, tak i menší pletené copánky, pletené up-do, rybí copy a další různé variace copů. Ideálními pomocníky těchto pletených účesů budou mini neviditelné gumičky např. Invisobobble NANO.

7) Uhlazený, mokrý vzhled je stále IN!

Mokrý vzhled je stále trendy. Výhodou je, že díky těmto účesům už vaše vlasy nebudou v zimě poletovat! Uhlazený look vynikne na krátkých i dlouhých vlasech, tmavovláskách i světlovláskách. Nejlepším přítelem tohoto stylu jsou gely, vlasové vosky, lesky a další stylingové přípravky. A elektrizace vlasů nebude mít šanci!

8) Vlny ve stylu 30 let

Absolutní ženskosti dosáhnete díky vlnám ve stylu 30. let tzv.finger waves. Vytoření tohoto účesu bude s pomocí speciálních klipů na vlasy Kevin Murphy Wave Clips úplná hračka!

9) Ozdobné čelenky a spony

Ozdobné čelenky a spony byly neodmyslitelnou součástí přehlídek Dolce & Gabbana, Marchesa, Rodarte i Alexandr McQueen. Ve stylu těchto módních velikánů je vytvořena kolekce ozdobných čelenek a gumiček od značky Invisibobble, se kterými budete hvězdou každého večírku! Mrkněte také na to, jak čelenky nosí blogerky Fashion Lady An , Nikola Knazikova.

10) Krepovačku můžete znovu vytáhnout!

Pokud jste ještě svou starou krepovačku nevyhodili, teď nastal její čas! Novým žhavým trendem jsou opět nakrepované účesy. Ty ocení zejména majitelky jemných a řídkých vlasů. Díky tomuto účesu budou vaše vlasy vypadat že mají objemu na rozdávání. :-) Ti, co již žadnou nevlastní, nevadí, k dispozici pro vás máme krepovačku BaByliss PRO Crimping Iron 15mm EP Tech nebo mini krepovačku BaByliss PRO Babycrimp Mini Crimping Iron.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .