Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

7 důvodů proč milovat kartáče Mason Pearson

24. 8. 2017

Seznamte se s novou značkou Mason Pearson, která nabízí ty nejlepší kartáče na vlasy všech dob. A zjistěte v čem spočívá ten všechen humbuk kolem těchto skvostných kartáčů Mason Pearson.

Dlouho jsme přemýšleli, čím doplnit náš sortiment kartáčů na vlasy. Zdálo se, že vše co stojí za zmínku, již nabízíme. Pak nám ale padly do oka kartáče Mason Pearson.

Pokud tento kartáč ještě nevlastníte, pak není pochyb, že jste již o tomto kultovním nástroji někdy slyšeli. A jste-li vášnivým čtenářem módních časopisů, kadeřnických nebo stylistických editoriálů, specializovaných blogů, sociálních sítí celebrit, tak jako my, jistě neminul tento skvost ani vaši pozornost.

Ještě jste neslyšeli o tomto výjimečném kartáči na vlasy? Teď je ten nejvhodnější okamžik zjistit, v čem spočívá ten všechen humbuk kolem něj.

Existuje celá řada prvků, které kartáče Mason Pearson odlišují od všech ostatních:

1) Každý kus je originál

Všechny kartáče Mason Pearson nejsou vyráběny sériově, ale veškerá výroba probíhá ručně podle více než sto let ověřených postupů a technik, které zavedl zakladatel Mason Pearson. Za tyto inovace byl také oceněn stříbrnou medailí na mezinárodní výstavě vynálezů International Inventions Exhibition v Londýně. Takže každý kus, který se vám dostane do rukou, bude originál.

2) Efektivně a přitom šetrně kartáčuje

Pokud jste si doteď mysleli, že je normální, že vás při česání vaše kartáče tahají, tak na to rychle zapomeňte a co nejrychleji se zbavte ostrých plastových hřebenů nebo kartáčů, které vám mohou poškodit nejen vaše vlasy, ale podráždit i vaši vlasovou pokožku.

Toto však není případ kartáčů Mason Pearson, které díky speciálním štětinám lehce kloužou po vlasech a jemně a šetrně je rozčesávají, aniž by je poškodily. Navíc každým přejetím vlasů jemně masírují pokožku hlavy a stimulují vlasové fotikuly, což může podpořit růst vlasů. Budete pak mít zdravější a lesklejší hřívu.

Výjimečnost tohoto kartáče spočívá hlavně v jeho unikátním gumovém polštářku, díky čemuž je také tak ceněn. Tento vzduchový polštářek umožňuje štětinám se ohnout nad zacuchaným místem. Zajištuje také, aby štětiny byly pružné, místo toho aby zůstaly ztuhlé a hrubé.

3) Nabízí kartáče pro všechny typy vlasů

Jeden typ kartáče a dost? Mason Pearson říká NE!

Nebyl by to Mason Pearson, aby se také nezabýval otázkou, zda jeden typ kartáče vyhovuje všem ženám s různými typy vlasů. Odpověď zní ne! Proto firma Mason Pearson nabízí kartáče se 3 různými štětinami v 6 velikostech a ve 4 barevných provedeních. Především první parametr je velmi důležitý.

Vybrat si můžete variantu kartáče s přírodními štětinami (pure bristle) nebo kombinaci přirodních a nylonových štětin (bristle + nylon). První jmenovaná varianta je určena především pro majitelky jemných vlasů naopak kombinace nylonu a přírodních štětin je zase vhodnější pro normální až husté vlasy.

Menší velikosti jsou vhodnější pro děti nebo k česání jemných a kratších vlasů, kdežto větší velikosti lépe zkrotí husté a delší vlasy. Výběr velikosti také záleží na osobních preferencích a jak se vám bude s kartáčem manipulovat. Volba barvy pak záleží zcela na vás. :)

U nás si zatím můžete vybrat ze čtyř typů kartáčů: Mason Pearson Bristle & Nylon Popular - Large (BN1), Mason Pearson Bristle & Nylon Handy BN3, Mason Pearson Pure Bristle Handy Sensitive (SB3) a Mason Pearson Pure Bristle Pocket Child (CB4). Všechny typy jsou dostupné ve 4 barvách - černá, bílá, modrá, růžová.

4) Je to nejlepší kartáč na světě - oblíbila si ho i britská královská rodina!

Luxusní kartáče Mason Pearson jsou široce uznávané jako nejlepší kartáče na světe, které jsou populární po celém světě - milují ho blogerky, milují ho profesionálové, milují ho zákazníci i celá britská královská rodina! Tento kartáč prostě nejde nemilovat. Ať už je to díky jeho propracovanému designu, unikátní kostrukci nebo kvalitním štětinám. Prostě mu nelze odolat! :-)

No řekněte sami, kdo by si nechtěl česat vlasy nejlepším kartáčem na světě? My ano! A vybudete chtít taky. Své o tom ví i Kate Middleton, která na něj nedá dopustit, a spousta dalších slavných jmen.

5) Tento kartáč vám vydrží navždy!

Při výrobě kartáčů Mason Pearson se používají jen ty nejlepší materiály, co jsou k dispozici, proto tyto kartáče vydrží opravdu celý život! Můžete ho tak dědit z generace na generaci. Nikdy už to pak nebude obyčejný kartáč na vlasy.

6) Luxusní originální balení

Firma Mason Pearson je velmi důkladná a precizní i co se balení týče. Každý kartáč je zabalen velmi pečlivě do originální krabičky v designu, který podtrhuje dlouhodobou historii firmy. Design balení je až v majestatním stylu, už se vůbec nedivíme, že si ho kralovská rodina tak oblíbila.

Když opomineme tento skvostný kartáč, tak se v každé krabičce také nachází velmi důležitá a praktická čistící pomůcka s příručkou, jak o kartáč pečovat, aby vám vydržel věčně. Příručka je sice pouze v angličtině, ale speciální článek jak pečovat o kartáče Mason Pearson si můžete přečíst zde → Jak pečovat o kartáče Mason Pearson, aby vydržely věčně?.

7) Investice, která se vyplatí!

Jedinou jeho nevýhodu spatřujeme ve vyšší ceně. Avšak všichni v Glamot týmu se shodujeme, že se tato investice opravdu vyplatí. Kartáč Mason Pearson je sice dražší než běžné kartáče na trhu, ale zase takovou díru do kapsy vám určitě neudělá.

Jelikož jsou tyto kartáče na celý život, tak ve výsledku vlastně ušetříte (pokud nebudete mít nutkání koupit si další). :-)

ZÁVĚREČNÝ VERDIKT

Plusy:

  • jednoznačně kvalita
  • vydrží celý život (ještě to nemáme odzkoušeno, ale věříme, i na základě různých recenzí, že tomu tak je)
  • výběr dle typu vlasů
  • různé barvy - každý si vybere tu svou
  • vlasy jsou po něm opravdu krásnější
  • plastová rukojeť - delší trvanlivost, je lehčí, nezatěžuje zápěstí a tím je vhodnější k profesionálnímu použití

Mínusy:

  • vyšší cena
  • plastová rukojeť - myslíme si, že by mu více slušelo dřevěné provedení, nicméně by to hřeben ještě více prodražilo

U produktů Mason Pearson si můžete být vždy jisti prvotřídní kvalitou prověřenou několika staletími! Všechny kartáče jsou vyráběny ručně s důrazem na top kvalitu, životnost a luxusní provedení!

Doufáme, že se Vám článek líbil, a že se Vám také zalíbí kartáče Mason Pearson a budou Vaším věrným společníkem při každodenní úpravě vlasů.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .