Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Tipy na nejkrásnější svatební účesy nejen pro nevěstu!

26. 4. 2017

Stále hledáte perfektní svatební účes pro Váš den D? Inspirujte se těmito nejlepšími svatebními účesy, které z vás udělají nezapomenutelnou nevěstu!

Elegantní svatební drdol - klasika, která nikdy neomrzí!

Nejčastějším účesem, na které nevěsty vsází, jsou elegantní drdoly (tzv. chignon). Ať už vyčesaný nahoru, nebo posazený níže, s tímto svatebním účesem zabodujete vždy! Mohou si ho dovolit i krátkovlásky, pokud použijí kadeřnické vycpávky do drdolu. Punc ještě větší elegance docílíte přidáním okrasné brože nebo závoje.

Drdol vynikne pouze pořádně uhlazený, proto nezapomeňte použít tupírovací kartáč, kterým účes dokonale uhladíte. Na dokonalosti mu přídá také pořádná dávka lesku a fixace.

Svatební účesy plné copánků letos vedou na plné čáře!

Kdybychom měli vybrat jeden trend, který převládá nad všemi ostatními svatebními účesy, tak copánky letos vedou na plné čáře! A to na všechny způsoby - zapletené do drdolu, ve francouzském stylu, klasicé copy i copánky. Výběr je opravdu široký.

Pořádně se vybavte pinetkami a mini gumičkami, protože ty budete potřebovat ze všeho nejvíc.

Braided Chingnon - pletený drdol

Tento typ pleteného účesu patří mezi top hráče nejen pro nevěsty ale i pro družičky. Tento účes poskytuje mnoho variací, a tak bude vždy působit jedinečně. A o to přece každé nevěstě jde, viďte?

Další variantou jsou volněji stáhnuté pletené updo drdoly. A pokud přídáte zlaté ozdoby nebo zelené lístky bude z vás bohyně Afrodita jako vyšitá.

Braid & French Braid - klasické i francouzské copy

Jeden cop je klasikou. Ale odvážnější nevěsty si mohou dovolit více zariskovat a zvolit i více zapletených copánků. Doplňte je vlasovými ozdobami a můžete se jít z fleku vdávat.

Květiny ve vlasech - jen pro romantickou nevěstu?

Káždá nevěsta si může dovolit zahrát v den svatby na romantickou strunu. A co jiného než květiny dodá nevěstě nádech romantiky? Velmi oblíbené jsou květinové věnečky nebo polověnečky z květin. A co je ještě skvělé? Zvládnete je vyrobit i sami doma.

Čerstvý závan rustikální svatby vnesou na svatební hostinu účesy plné polních květin a dalších přírodních ozdob. Družičky a ostatní svatebčané mohou vsadit i na ostřejší barvy květin. A pro indiánský nebo Coachella look jsou zase jako stvořena ozdobná peříčka.

Vyšperkujte svůj svatební účes!

Ozdobné čelenky, brože, spony, gumičky nebo korunky jsou již stálicí mezi svatebními doplňky. Zvažte ale jejich výběr. Ke každému účesu, k šatům nebo typu svatby se hodí jiný.

Diamantové ozdoby nebo korunky vám dodají punc sofistikované až majestátní krásy. Hodí se tedy pro klasickou krásku, která chce být v den své svatby za dámu a nebo za princeznu. Řekněte sami, která žena by se alespoň na jeden den nechtěla stát princeznou?

Ozdobné perličky nebo kytičky jsou naopak sázkou na jistotu a skvělou volbou pro něžnější typy nevěst. Tyto jemné ozdoby vždy dodají vašemu účesu ten pravý svatební nádech.

Chcete být v den své svatby k nepřehlédnutí? Nebojte se sáhnout po fascinátorech, které z vás udělají opravdovou dámu z vyšší společnosti a věřte, že vás nikdo nepřehlédne. Vzpomneňte si na královskou svatbu Kate Middleton, kde se to jen hemžilo těmito malými fascinátory.

Polo-rozpuštěný svatební účes - učesaná, neučesaná?

Pokud nejraději nosíte rozpuštěné vlasy, a cítíte se v nich prostě nejlepé, není nutné se jich vzdát ani před oltářem. Stačí pár vlasů sepnout dozadu sponkami nebo gumičkou, jemně navlnit vlasy kulmou, případně dozdobit perličkovou čelenkou a něžný přirozený svatební vzhled je na světě.

V jednoduchosti je krása, no ne?

Svatební vlnobití - něžně i okázale!

Stále jste nenašla ten pravý svatební účes? Vsaďte na vlny! Ty sluší úplně všem.

Můžete si vybrat z různých stylů vln - něžné kudrlinky, měkké vlny nebo vlny jako z 20 let. A co je na tomto účesu ještě skvělé? Zlvládnete ho i sami doma nebo s pomocí kamarádky. Stačí k tomu kvalitní kulma na vlasy, vhodné stylingové přípravky a nebo natáčky.

Svatební vlny soft waves neboli ležérní měkké vlny nejlépe podtrhnou křehkou duši každé nevěsty. Použijte kulmu na vlasy většího průměru např. ghd Curve Soft Curl Tong 32mm nebo BaByliss PRO Digital Iron Spring 38mm.

Vlny finger waves neboli skládané vlny byly hitem 20. let. Jak už víme, trendy se stále točí dokola. A tak je tu máme znovu. Nyní v modernější verzi tzv. finger waves updo tedy vlny sčesané do drdolu.

Dříve se k dosažení skládaných vln používala trvalá ondulace, teď máme to štěstí, že si je můžeme vytvořit i speciální trojkulmou (BaByliss PRO, label.m) anebo natáčkami Kevin Murphy Wave Clips.

Svatební účesy slavných krásek

U slavných nevěst vedou na plné čáře svatební závoje.

Celebrity často sází také na ozdobné věnečky nebo čelenky.

Tak už víte, který svatební účes je ten pravý pro Vás? :-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .