Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Kosmetika KMS California: Nová posila z Ameriky

22. 1. 2018

Přivítejte novou značku KMS California, která způsobila nejednu vlasovou revoluci. A neustále její hranici posouvá dál. Celá Amerika je z ní paf. A vy budete taky!

Na začátek trochu té historie. Ať víte, o čem je řeč. Značka KMS California pochází z Ameriky, kde ji v roce 1976 založil geniální biochemik Jamie Mazzotta s obrovskou vášní pro vlasy, vědu a přírodu. A právě jeho vášeň se stala hlavním hnacím motorem celé firmy a způsobila vlasovou revoluci. Síla značky spočívá především v oblasti stylingu, kde určuje hlavní trendy, které jsou pak následovány ostatními.

Nyní KMS California přichází se zbrusu novými obaly, systémem značení i s novou filozofií, která přechází od kalifornských kořenů na globální pole působnosti. A tak máte šanci ji vyzkoušet i vy.

Kadeřníci, zákazníci, celebrity. Všichni milují KMS. Budete i vy?

Značka KMS California je úplně jiná než ostatní. Je odvážná, hravá, moderní, mladá a svá. Svým kreativním přístupem povzbuzuje ženy i muže, abys si s účesem vyhráli a vytvořili si svůj vlastní osobitý styl.

Již přes 40 let se snaží neustále inovovat a vytvářet nové moderní přípravky, což nabízí kadeřníkům spoustu nových možností, jak pracovat s vlasy. A to je to, co nutí profesionální kadeřníky sáhnout právě po produktech KMS. Dnes už si značka získala srdce nejen kadeřníků, ale i zákazníků a celebrit po celém světě. Používá ji např. Kristen Stewart, Katy Perry, Emily Blunt či Kendall Jenner. Získá si i vaše srdce?

KMS to je moderní technologie, věda a ryzí příroda

S produkty KMS sice planetu nezachráníte, ale můžete zachránit svůj účes. I díky tomu, že KMS využívá poznatků talentovaného biochemika, si můžete být jisti, že vždy dostanete produkt, který představuje to nejlepší, co lze vytvořit ze spojení vědy, moderní technologie a přírodních ingrediencí. Vlasová kosmetika KMS je opravdu maximálně šetrná. Neobsahuje totiž škodlivé parabeny ani gluteny. A když chemii obsahuje, jedná se jen o tu méně škodlivou. Ta neublíží ani vám, ani vašim vlasům. Nezatíží je, neucpe ani neobalí žádným nepropustným pláštěm.

Promyšlený 3-stupňový systém

Tápete občas na tím, který přípravek použít dřív? U KMS tahle starost odpadá. Každý přípravek spadá do kategorie START, STYLE nebo FINIS. To, do jaké skupiny výrobek patří, se dozvíte hned na obalu, takže se nikdy nespletete. Proč už to dávno někdo nevymyslel. To by bylo ušetřených starostí, viďte?

Navíc jsou produkty KMS dodávány s vysoce výkonnou technologií TRIfinity Technology. Právě tato technologie může za to, že jsou všechny přípravky multikompatibilní. To znamená, že je můžete kombinovat mezi sebou podle libosti a bude fungovat pořád skvěle. Proto je kosmetika KMS tak geniální. A tak jako při vaření postupujete přesně podle receptu, je i u vlasové kosmetiky KMS důležité dodržet správný postup. Pro zajištění správného fungování používejte přípravky v následujícím pořadí:

1) START = Péče, která nastartuje vaše vlasy

Vlasy spolehlivě nastartují šampony, kondicionéry, masky a kůry. Tato péče zlepší vlasy zevnitř i zvenku a perfektně je připraví na další krok. Zajistí také to, že budou vlasy tvárnější, poddanější a výrobky z dalšího kroku lépe přilnou a budou účinější.

2) STYLE = Styling, který dodá vašim vlasům život

Tvarujte, přetvářejte, modelujte, hrajte si. Prostě dělejte, co vás napadne. Tak by se zjednodušeně dal popsat druhý krok systému KMS. Každý produkt obsahuje speciální tvarovací technologii Innovative Shaping Blends, která vám umožní snadno vytvořit styl, který chcete.

3) FINISH = Fixace, pro konečnou definici vašeho stylu

Poslední krok systému KMS představuje různé fixační spreje, laky na vlasy, vosky a další fixátory účesu. Všechny tyto produkty se pyšní flexibilní fixační technologií Flexible Sealing Compounds, která zafixuje účes vytvořený z předešlého kroku a také vlasy ochrání před vlhkostí. A to až na 3 dny! Nesmíme také zapomenout vyzdvihnout jejich super schopnost vrstvení bez zatížení a nasycení produktu. Což je skvělé, protože si tak můžete sami zvolit stupeň fixace přesně na míru.

Nejlepších TOP 5 od KMS California

Mezi bestsellery značky KMS patří zejména stylingové přípravky. Na výsluní se vyhřívá těchto pět ikon:

  1. KMS Moist Repair Revival Creme - oblíbený hydratační krém se může pochlubit největším prodejem po celém světě. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že i když to s ním přeženete nikdy vaše vlasy nezatíží.

  2. KMS Therma Shape Straightening Creme - první profesionální nechemický přípravek s tepelnou ochranou. Účes s ním vytvořený vydrží až do dalšího umytí.

  3. KMS Hair Play Makeover Spray - vůbec první moderní suchý šampon tak, jak ho známe dnes.

  4. KMS Hair Play Molding Paste - průlomový produkt značky KMS. Ještě dnes dokáže překvapit. Kadeřníci každý den objevují nové a nové možnosti jak jej použít.

  5. KMS Moist Repair Leave-in Conditioner- jeden z prvních bezoplachovacích kondicionérů vůbec. Výrazně změnil a usnadnil způsob vlasové rutiny zákazníků.


Nejen tato pětice, ale celá značka KMS stojí za pozornost. Mrkněte. Koupit ji můžete zde → KMS California.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .