Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Pleťová péče na vlasy? Představujeme novou BC Bonacure

22. 6. 2018

Kyselina hyaluronová, peptidy, kolagen a další. Tyto látky znáte z pleťové péče, ale zázraky svedou i s vašimi vlasy! Dostaňte to nejlepší z pleťové péče také na vlasy s kosmetikou BC Bonacure.

Schwarzkopf Professional představuje svůj nejnovější systém péče o vlasy - BC Bonacure NEW. Možná si říkáte, že systém BC Bonacure přece vůbec nový není. Máte pravdu, ale i nemáte. Co je tedy nového?

Odborníci z laboratoří Schwarzkopf přišli s netradičním nápadem, jak vylepšit vlasovou kosmetiku. Říkali si, proč by to, co funguje v pleťové kosmetice nemohlo fungovat také na vlasech? Udělali pár experimentů a zjistili, že se nezmýlili! A tak vylepšili šest stávajících řad systému BC Bonacure o nové technologie inspirované péčí o pleť. Ale nebojte, opravdu to neznamená, že byste začali na vlasy používat pleťový krém.

Technologie inspirovaná pleťovou kosmetikou

Všech šest linií systému BC Bonacure obsahují technologii Cell Perfector a všechny šampony čistí vlasy pomocí průlomové micelární technologie, kterou to pravděpodobně všechno začalo.

  • Technologie Cell Perfector - zaceluje chybějící vlasová vlákna, a tak jsou vlasy mnohem zdravější, méně se třepí, mastí a všeobecně mají menší tendenci k poškození

  • Micelární technologie - působí na špínu jako magnet, čistí velmi dobře a zároveň šetrně, nedráždí, neodčerpává z vlasů živiny, vlhkosti ani je jinak nenarušuje.

Navíc, podle toho jaký problém jednotlivá řada řeší, je obohacena o ty samé ingredience, které se osvědčily a běžně používají v pleťové kosmetice. Tyto látky fungují v podstatě na stejném principu, tak jak to znáte z každodenní péče o pleť. Jedná se například o kyselinu hyaluronovou, kolagen, keratin, koenzym Q10, neutrální pH 4,5 nebo peptidy.

1) BC pH 4.5 Color Freeze zajistí nulovou ztrátu barvy

Hodnota pH 4,5 je známa v péči o pleť pro udržení zdravého a svěžího vzhledu pokožky. Výzkum zjistil, že výdrž barvy se může výrazně zlepšit, pokud se vlasy budou udržovat také na optimální úrovni pH 4,5. K tomuto účelu byla vyvinuta řada BC pH 4,5 Color Freeze, která vyrovnává hladinu pH, čímž zmrazuje pigmenty hluboko uvnitř vlasů a zajišťuje tak dlouhotrvající zářivost barvy.


2) BC Peptide Repair Rescue vrátí až 3 roky poškození

Aktivní složkou systému BC Bonacure Peptide Repair Rescue jsou peptidy, které jsou známy v péči o pleť pro svou výjimečnou schopnost zlepšit pružnost pokožky. Ve vlasové kosmetice účinkují velmi podobně. Nejenže zlepšují pružnost vlasů, ale především účinně pracují na opravě poškozených vlasů. Peptidy jsou totiž schopné proniknout hluboko do vlasového vlákna, které regenerují, opravují a vyplňují mezery. Díky tomu, dokážou vrátit až 3 roky poškození a omezit lámavost vlasů až o 95 %.


3) BC Hyaluronic Moisture Kick uhasí žízeň suchých vlasů

Když máte suché vlasy, tak můžete rovnou zapomenout na lesklé a hebké vlasy. A proto vaše vlasy zoufale potřebují intenzivní péči BC Hyaluronic Moisture Kick s kyselinou hyaluronovou. V pleťové kosmetice je Kyselina hyaluronová známá pro své vynikající hydratační schopnosti. Stejně působí i na vlasech, kterým poskytuje dlouhodobou hydrataci a zvlhčení. Vlasy získají zpět svou pružnost, hebkost a zdravý lesk.


4) BC Keratin Smooth Perfect zkrotí neposlušné vlasy

Keratin je základním stavebním kamenem buněk, které zajišťují správnou funkci pokožky. Ve vlasové kosmetice pomáhá keratin vyživit a zkrotit hrubé, nepoddajné a krepaté vlasy tím, že uhlazuje jejich povrch, utěsňuje kutikulu a chrání vlasové vlákno před vlhkostí a poškozením z tepelných nástrojů. Tím se vlasy stávají hladší, hebčí a jsou 100% bez krepatění a poletování. Nyní můžete keratin doplnit i svým vlasům s řadou BC Keratin Smooth Perfect.


5) BC Q10+ Time Restore ví, jak zastavit čas

Zastavte čas s řadou BC Q10+ Time Restore obohacenou o omlazující koenzymy Q10, které jsou v péči o pleť známé pro svůj anti-aging efekt. V péči o vlasy působí vzorec Q10 také jako výborný revitalizační agent, který stimuluje přirozenou produkci keratinu ve vlasové cibulce, čímž okamžitě vymazává projevy stárnutí. Vlasy jsou pružnější, plnější, odolnější proti ztenčení a viditelně mladší.


6) BC Collagen Volume Boost přidá 100 % více objemu

Kolagen je klíčovou složkou, která zodpovídá za elasticitu, tvar a pevnost pokožky. Ve vlasové kosmetice se kolagen využívá pro jedinečnou schopnost dodat trvalý objem, plnost, nadzvednutí a tvar až do dalšího umytí. Zajišťuje 100 % push-up efekt až na 3 dny. A to vše bez zatížení. Nyní s řadou BC Collagen Volume Boost mohou konečně i ty nejjemnější a nejslabší typy vlasů přestat o objemu pouze snít.


Už víte do jakých rukou své vlasy svěříte? → Schwarzkopf Professional BC Bonacure


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .