Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Kadeřník roku 2019

27. 1. 2020

Czech & Slovak Hairdressing Awards je opět tady! Zjistěte, kdo se stal nejlepším kadeřníkem roku 2019 a prohlédněte si všechny vítězné práce.

Kadeřník roku je po dvou letech opět tady, aby ocenil ty nejlepší kadeřnická esa z České a Slovenské republiky. Prestižní a nezávislá kadeřnická soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards, kterou organizuje Schwarzkopf Professional, zná své vítěze. I tentokrát se do soutěže zapojilo mnoho skvělých kadeřníků, za které mluví vynikající výsledky jejich práce a inspirativní nápady. Kolekce v jednotlivých kategoriích byly velice vyrovnané a odborná porota, ve které zasedly kadeřnické hvězdy nejen z České republiky, ale i Holandska, Velké Británie, Ruska a Polska, to měla opravdu velmi těžké.

Celkem odborná porota rozdala 13 "kadeřnických oscarů" a 1 hlavní cenu pro absolutního vítěze, který byl vybrán z 25 nominovaných finalistů v kategoriích Dámský a Pánský komerční účes.

Absolutní vítěž: Kadeřník roku 2019

  • Leona Michalová (Salon Robert Starý, Praha)

Absolutním vítězem a titul kadeřník roku získala Leona Michalová z České republiky, která se může pochlubit nejen celkovým vítězstvím, ale také prvenstvím v další kategorii – Dámský komerční účes Praha. Její černobílá kolekce byla jednoznačně TOP pro celou odbornou porotu. Titul tak putuje od Igora Sedláka, vítěze kadeřníka roku 2017.

Dámský komerční účes Praha

  • Leona Michalová (Salon Robert Starý, Praha)

"Jemnými vlnami jsem se soustředila na vyjádření ženskosti, jemnosti, lehkosti, a hlavně slušivosti, ať už jsou vlasy krátké či dlouhé. Malé detaily naopak dodají účesu jiný rozměr."

Dámský komerční účes Čechy

  • Romana Topinková (Salon RT, Plzeň)

"Má inspirace - svět, život kolem nás. Vyjádření koklekcí - typy outfitů, styling vlasů, různorodost osobností vyjadřující účesy."

Dámský komerční účes Morava

  • Lenka Gorčíková (Hair Studio Piel, Břeclav)

"Na nápad k vytvoření kolekce Village mě přivedla módní přehlídka a kolekce Lukáše Krnače, kterou jsme česaly společně s týmem Kevin Murphy na MBPFW. Snažila jsem se o vlastní vizualizaci pohledu na "vesnickou módu", která se spolu s Lukášovým stylingem vymyká celkovým konvencím."

Dámský komerční účes Slovensko

  • Igor Sedlák (Salon Igor Sedlák, Prešov)

"Mám rád jednoduchosť. Pri tvorbe tejto kolekcie som chcel, aby účes pôsobil jednoducho. Zároveň som použil techniky, ktoré zaberú viac času a sú po technickej stránke náročnejšie. Kombinácia jednoduchosti a technickej náročnosti."

Pánský komerční účes

  • Jiří Prágr (Salon Robert Starý, Praha)

"Mou převážnou částí klientely jsou muži, a tak jsem chtěl vytvořit něco, co by bylo opravdu komerční, nositelné, takže mě inspirovali právě oni, klienti. Kolekcí jsem se snažil vyjádřit v podstatě tu zmiňovanou komerci a nositelnost společně s kreativitou a zajímavostí každého z nás."

Avangarda

  • Romana Topinková (Salon RT, Plzeň)

"Inspiraci pro vytvoření avangardní kolekce účesů byla nadpozemskost. Mé vyjádření - účesy mezi zemí a planetami."

Objev roku

  • Lucie Maříková (Salon RT, Plzeň)

Tato kategorie je výhradně určena pouze pro nováčky v oboru, resp. pro účastníky ve věku max. 21 let s praxí ne delší než 3 roky.

"Při tvorbě kolekce jsem hledala inspiraci v pracích předních kadeřníků u Čech a zahraničí Je to mé vyjádření osobitosti krátkých vlasů. Nejcennější pro mne je, že jsem v červnu ukončila kadeřnické učiliště."

Kolorista roku

  • Marcela Krausová (Salon Michal Zapoměl, Praha)

"Mou prvotní inspirací ptačí kolekce mi byla sova pálená. Je pro mě symbolem moudrosti, naděje a boje. U závěrečných zkoušek mi moje babička darovala sošku sovy pro štěstí. Symboly sov mě v životě často provvázejí. Začala jsem mít sny o barvách a vše to postupně zapadalo."

Cena tisku ČR

  • Martin Tyl (New You, Praha)

"Inspiroval mne každodenní obyčejný život, proto jsou účesy vytvořeny tak, aby byly opravdu nositelné a komerční, a hlavní inspirací mi v tom byla sama Míša Hlaváčková, kterou celá léta obdivuji a jejíž ženskost je inspoirativní."

Cena tisku SR

  • Jana Čížová (One Beauty & Care, Bratislava)

"Inšpirovala ma samotná sútaž HDA a potom modelky, ktoré som si vybrala. Snažila som sa vyjadriť ženskosť a jednoduchosť. Teším sa, že sa mi podarilo moju kolekciu pripraviť počas materskej "dovolenky"."

Cena veřejnosti ČR

  • Jiří Kožíšek (Hair Art, Kladno)

"Inspiroval jsem se sedmdesátými léty, a to převážně klubem 54, Dianou Ross a fotografem Patrickem Demarchelie."

Cena veřejnosti SR

  • Miroslava Kulová (Vlasové stúdio Marilyn, Spišská Nová Ves)

"Účesy mojej pánskej kolekcie predstavujú chlapa plného emócií, ktorý je sám sebou. Vie sa smiať, plakať aj kričať bez toho, aby sa na niečo hral, niečo predstieral. Pretože TO je chlap, akého všetky chceme."

Tým roku

  • Salon Michal Zapoměl, Praha

Speciální ocenění, o které se automaticky uchází každý salon, za který soutěží nejméně 3 účastníci.

Na všechny nominované kadeřníky a jejich účesové kreace se můžete podívat zde → nominovaní kadeřníci


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .