Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Glass Hair: Vlasy jako ze skla

4. 3. 2020

Blýskněte se a dejte na odiv zdraví svých vlasů. Super lesklý skleněný účes si naprosto zamilujete. Víme jak ho vykouzlit. Vyzkoušejte hvězdný trend Glass Hair nejen na krátkých vlasech, ale na všech délkách!

Vlasy hladké a lesklé jako sklo – to je nový styl, který mění DNA módního mikáda. Klíčovým prvkem tohoto trendu je vysoký lesk. Vlasy musí být tak lesklé, aby vypadaly jako sklo. A lesk nejvíce vynikne právě na rovných a hladkých vlasech s ostrým střihem - proto trend Glass Hair spatřujete právě na mikádech. Pokud se stříhat nechcete, podpořit lesk vlasů můžete i jinak, například s ikonickým přípravkem Dream Coat nebo pomocí jakéhokoliv lesku ve spreji a pro nepoddajné vlasy je skvělá parní žehlička Steampod.

A jak to všechno začalo? Všechnu tuhle mánii spustila v roce 2018 hvězda reality show a udavačka trendů Kim Kardashian, respektive její dvorní kadeřník Chris Appleton, který pro ni vytvořil futuristicky vyhlížející účes - strukturovaný bob s extrémně lesklým vzhledem. Chris Appleton, známý jako „muž, který znovu vynalézá hollywoodské vlasy“, tento účes připomínající skleněný povrch nazval jednoduše "Glass Hair", což jsou v překladu "skleněné vlasy". Sám asi ani netušil, že se z účesu stane jeden z největších trendů sezony 2018/2019. Okamžitě si ho oblíbily i další slavné krásky, jako je např. zpěvačka Dua Lipa, herečka Lucy Hale, modelky Bella Hadid či Hailey Bieber.

Typické znaky trendu Glass Hair

  • Typickým střihem je mikádo nebolo lob (nyní i dlouhé vlasy).
  • Důležitým bodem je také ostrý, tupý a výrazný střih, právě ostrý střih nechává vyniknout zdraví a lesk vlasů.
  • Všechny vlasy jsou stejně dlouhé, bez ofiny a s pěšinkou uprostřed.
  • A teď přichází to nejdůležitější - lesk. Vlasy se musí lesknout jako tabule vyleštěného skla!
  • Lesk sice vynikne více na tmavších vlasech, blondýnky si však mohou pomoct kvalitní kosmetikou dodávající lesk.
  • Vysoký lesk vám dodá správná vlasová kosmetika a styling, ale také ionizační fén a žehlička.


Vlasy už nemusíte zkracovat!

Jako každý trend, i trend Glass Hair prošel svým vývojem. Dnes se již neomezuje pouze na krátké vlasy (mikádo, lob, bob). Se správnými stylingovými přípravky a nástroji (Dream Coat, lesk ve spreji, Steampod) dosáhnete skleněného efektu téměř z každou délkou, aniž byste vlasy příliš zatížily. Proto tento trend můžete čím dál častěji vídat i na delších vlasech. Extrémně dlouhé vlasy budou vypadat přímo božsky. Není divu, když vlasy ve stylu Glass Hair vypadají tak svěže a zdravě. A přesně o to jde - vystavit na odiv zdraví svých vlasů. Žádná krepatost ani roztřepené konečky se zde nenosí.

Možná jste si také všimli, že v kadeřnických salonech začínají nabízet službu pro okamžitý lesk a vytvoření fluidní až skleněné textury. Takové ošetření dodá často vlasům nejen lesk, ale postará se také o jejich obnovu a péči (např. ošetření s lamelární technologií Kérastase K Water).


Jak vytvořit účes ve stylu Glass Hair?

1) "Skleněný účes" podle Chrisse Appletona

Jste připraveni na vlasy s vysokým leskem? Tak jdeme na to! Budete potřebovat tajnou zbraň Chrisa Appletona - Color WOW Dream Coat Supernatural Spray.

  1. Nejdříve si u kadeřníka vytvořte správný ostrý, tupý, rovný střih.
  2. Na mokré vlasy nastříkejte ikonický přípravek Dream Coat pro uhlazení, lesk a odolnost proti vlhkosti a krepatění, ten na vlasech vytvoří nepropustnou vrstvu a účes díky tomu vydrží rovný až do dalšího umytí.
  3. Vyfoukejte vlasy do hladka přes kulatý nebo plochý kartáč (skvělý je kartáč s kančíma štětinama, který vlasy nejvíce uhladí a doporučujeme fény s ionizací, které zajistí vlasům více lesku, např. elchim 3900 Healthy Ionic Dryer). Trysku fénu směřuje dolů po směru vlasových šupinek, což je klíč k maximálnímu lesku bez krepatění.
  4. Pokud je to nutné, pro maximální hladkost vlasy ještě vyžehlete žehličkou (např. žehlička CHI Onyx Euroshine pro maximálně hladký a lesklý účes).
  5. Hotový účes zafixujte lakem na vlasy Redken Strong Hold Hairspray, vlasy budou držet pohromadě a budou chráněné před krepatěním a elektrizováním.


2) Glass Hair & parní žehlička Steampod

Anebo zkuste vytvořit účes Glass Hair pomocí parní žehličky a přípravků Steampod. Tento způsob je ideální pro nepoddajné a velmi kudrnaté vlasy, které jdou těžko narovnat.

  1. Do vlhkých vlasů aplikujte uhlazující krém Stem-Activated Cream
  2. Vyfoukejte vlasy přes kartáč do hladka
  3. Postupně po sekcích narovnejte vlasy žehličkou Steampod
  4. Na závěr do vlasů aplikujte sérum Steampod Serum


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .