Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

NOVINKY ČERVEN: Kosmetika, která by vám neměla uniknout!

29. 6. 2020

Obohaťte svou kosmetickou výbavu o novinky, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty největší hity!

Držet tempo s kosmetickými trendy není vůbec snadné. Ale nebojte, pravidelná dávka kosmetických novinek je tady! Objevte nejžhavější kosmetické novinky měsíce červen od předních kadeřnických značek L'Oréal Professionnel, Matrix, Schwarzkopf Professional, Redken či Tangle Teezer. Po přečtení nebudete věřit tomu, že jste mohli tak dlouho žít bez těchto skvělých produktů.

L'Oréal Professionnel Série Expert Pro Longer

Po obrovském úspěchu Kérastase s řadou Extentioniste pro dlouhé vlasy, kterou následovala také značka Schwarzkopf s řadou Mad About Lengths nebo Alcina s řadou Pretty Long, představuje svou řadu pro dlouhé vlasy také Loreal Professionnel. A jak už to u této značky bývá, dala si na vytvoření řady Pro Longer opravdu záležet.

Všechny produkty řady Pro Longer obsahují vysokou koncentraci patentované technologie Filler-A100, která vyplňuje délky a konečky a ty pak budou vypadat plnější a silnější již po první aplikaci. Dále obsahuje výživné aminokyseliny, které spojují a vytváří ve vlasech proteiny, obnovují délky a chrání vlasy před poškozením. To vše zajistí až o 94% méně lámání vlasů a třepení konečků. Díky tomu délky a konečky jakoby nabydou (viz obr.), vlasy budou vypadat hustěji a vy už nebudete muset konečky stříhat, abyste dosáhli na pohled hustějších a zdravějších vlasů. Odteď už vám nic nebude stát v cestě za dlouhými vlasy! Přesvědčte se sami.

Matrix Light Masters & Power Cools

Zdál se vám systém zesvětlujících přípravků Matrix dost nepřehledný? Nyní je tomu konec! Odteď najdete všechny oblíbené zesvětlovače Matrix pod jednou značkou - Light Masters! Ale nebojte, o skvělé výsledky, na které jste zvyklí, nepřijdete! Složení i použití zůstává nezměněno. Nové jsou vyloženě pouze obaly. Výsledkem je jednoduchý, ucelený a přehlednější systém zesvětlování.

Přáli jste si pravdu studený výsledek barvení bez jakékoli známky teplého tónu? Tak to vám nesmí uniknout barvy Matrix Power Cools - nejstudenější odstíny s účinnou neutralizací měděných tónů, a to bez snížení úrovně zesvětlení pro dokonale popelavou barvu až na 8 týdnů. Ideální pro vlasy ve výšce tónu 2-7 (světlost/tmavost vlasů). Dostupné v semi-permanentní technologii Color Syns Power Cools i permanentní technologii SoColor Power Cools.

Schwarzkopf Professional Chroma ID

Už jste někdy přemýšleli o tom, jak svou barvu oživit a zajistit, aby byla co nejdéle taková, jako v den barvení? Jak to ale udělat, abyste nepoškodili barvu, do které vložil kadeřník veškerý svůj um? Schwarzkopf Professional nabízí řešení v podobě tónujících masek Chroma ID. Tyto masky jsou sice na trhu už od jara, ale ještě jsme si je pořádně nepředstavili. Veřte, že to by byla obrovská škoda.

Chroma ID je v podstatě systém tónovacích barvících masek, které zachovají barvu vlasů sytou a zářivou až na 12 umytí. Ale umí toho mnohem víc! Oživit barvu, tónovat, neutralizovat nechtěné tóny nebo dodat pastelové až výrazně expresivní barvy. Možnosti jsou nekonečné! Navíc díky tomu, že odstíny Chroma ID věrně kopírují odstíny Igora Royal a Igora Vibrance umožňují kadeřníkům rozšířit své barevné portfolio, barevné možnosti i kombinace a vyhovět tak, co největšímu množství požadavků svých klientů. A když jsme teď u tech požadavků, Schwarzkopf Professional dbá na všechny přání zákazníků - ví, že i ti nejodvážnější berou v úvahu škody, které proces barvení může způsobit. Proto systém masek Chroma ID dodává mimo barvu také důležitou intenzivní péči - ta spočívá v integrované bonding technologii, technologii s nízkým obsahem soli a s vyživujícími schopnostmi keratinu a panthenolu. Díky tomu masky nejenže zachovají stávající kvalitu vlasů, ale také ji mohou vylepšit. Zní to jako sen? Ale sen to není, přesvědčte se sami. Barvicí masky Chroma ID jsou určeny k použití v salonech i k domácí péči.


Redken Nature + Science

Značka Redken vždy dbá na přání svých zákazníků, kteří poslední dobou volají po šetrnější přírodní péči, a tak se zrodila nová řada Nature + Science obsahující 83-99% ingrediencí přírodního původu. Ale není to úplný krok do neznáma, jak by se mohlo zdát. Jedná se o přetvoření oblíbených formulí All Soft, Extreme a Color Extend do šetrnější alternativy, která kombinuje sílu přírody + výkonnost Redken a je kompletně bez obsahu parabenů, sulfátů a silikonů. Přitom byste však neměli ztratit nic z výkonu, na který jste u značky Redken zvyklí. Produkty z řady Nature + Science jsou také ideální pro citlivou pokožku nebo pro ty, kterým vadí výrazné vůně. Parfemace produktů je totiž minimální, protože je 100% přírodně odvozená. Všechny produkty jsou také 100% veganské a obaly samozřejmě recyklovatelné. Přemýšlíte už dlouho o přírodní péči? Teď je ten správný čas! Pamatujte však, že někdy chvíli trvá, než si vlasy zvyknou na přírodní péči, ale pak to stojí za to (více jsme psali zde).

Redken Brownlights

Nelíbí se vám teplé odlesky v tmavých vlasech? Možná jste je zkoušeli neutralizovat fialovým šamponem, ale nebylo to ono? Konečně profesionální značky pochopily, že i brunetky chtějí být studené! Mezi jednu z prvních značek patří Redken, která přináší brunetkám řadu Color Extend Brownlights, která je obohacena o modré a zelené pigmenty, které hnědým vlasům dodají studený odstín a potlačí nechtěné oranžové a červené tóny. To jim to ale trvalo, že? Ale lepší pozdě, nežli později. :)

Pet Teezer: Nový kartáč pro mazlíčky

Tangle Teezer moc dobře ví, jak důležité je, aby vaši čtyřnozí přátelé cítili při česání, co nejlépe. Proto vytvořit speciální verzí kartáče Pet Teezer, který šetrně a bezbolestně rozčeše srst vašeho domácího mazlíčka. Z neoblíbené činnosti kartáčování se tak stane příjemná záležitost, kterou si užijete vy i váš pejsek nebo kočička. Vybrat si navíc můžete ze dvou typů kartáčů: Pet Teezer De-Shedding k vyčesávání dvojité (patrové) srsti, který najdete i v menší velikosti (Pet Teezer De-Shedding Small) pro menší psí rasy a Tangle Teezer Pet Teezer Detangling pro rozčesávání a úpravu jemnější srsti.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .