Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

NOVINKY ČERVENEC: V hlavní roli kosmetika Joico!

16. 7. 2020

Obohaťte svou kosmetickou výbavu o červencové novinky Joico, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Zjistěte více nejen o famózních novinkách Joico!

Pravidelná dávka kosmetických novinek je opět tady! Především se můžete těšit na spoustu nových produktů od značky Joico. Značka Joico totiž postupně vylepšuje a renovuje svůj sortiment. Ale nebojte, své úspěšné formule se snaží co nejvíce zachovat. Takže složení obnovených řad se liší jen minimálně tak, aby se zachovali výsledky, kvůli kterým je zbožňují miliony zákazníků po celém světě. A to není vše! Joico nejenže vylepšuje své formule, ale také uvádí zbrusu novou řadu, na kterou jsme už všichni netrpělivě čekali. Hlavně hodně kadeřníků si na ni brousí zuby, takže určitě bude o co stát. Čtěte dál a zjistěte více nejen o skvělých novinkách Joico.


Nová technologie SmartRelease

Hlavní novinkou je nová inteligentní technologie SmartRelease, která je postupně implementována do všech produktů značky Joico. Pojďme se tedy s touto technologií seznámit o něco více. Tato unikátní technologie se skládá ze tří ingrediencí, které když jsou spolu, tak jsou nepřekonatelné. Jedná se o keratin, šípkový olej a arginin. Tyto tři látky spolu zajišťují opravu poškozených míst, posílení a ochranu vnitřních a vnějších vazeb vlasů. Ale unikátnost této technologie spočívá především v tom, že působí nepřetržitě - a to nejen během aplikace, ale po celou dobu! Technologie se uvolňuje při každém tahu hřebenem i při každém dotyku. Výsledek? Okamžitě až o 50% méně poškozených vlasů + neustálé uvolňování složek činí vlasy silnějšími a méně náchylnými k budoucímu poškození.

Defy Damage: Zbraň proti poškození!

Nejvyšší koncentraci nové technologie SmartRelease najdete v nové řadě Defy Damage, která je díky tomu považovaná za nejlepší zbraň proti poškození vlasů. Tuto řadu netrpělivě očekávali všichni kadeřníci i jejich zákazníci. A my jsme přesvědčeni, že čekání stálo za to! Řada Defy Damage byla vytvořena jako reakce na problémy s vlasy 21. století, kdy až 75% žen považuje své vlasy za poškozené. Je to dáno tím, že většina žen si skoro každý den své vlasy žehlí, fénuje nebo kulmuje a skoro každý druhý měsíc barví. V dnešní době však i nebarvené a tepelně neupravované vlasy mohou být poškozeny vlivem UV záření a životního prostředí. Takže tato řada, která se skládá z produktů ProSeries určených do kadeřnictví a Home Care System pro péči na doma, by neměla uniknou vůbec nikomu!

Vlasová kosmetika Defy Damage ProSeries nabízí dva produkty, které nejenže šetří kadeřníkům čas při barvení a sušení vlasů, zajišťují lepší průnik barvy a optimalizují výsledek barvení, ale hlavně slouží k ochraně a posílení všech tří vlasových vazeb (disulfidová, solná, vodíková). Díky tomu mohou kadeřníci doslova zabránit poškození vlasů! Vazby ve vlasech jsou chráněny a zesíleny ve dvou jednoduchých krocích - před, během a po každém chemickém ošetření. Nespornou výhodou také je, že je lze použít s každou značkou barvy i se všemi zesvětlovači nebo je můžete použít jako samostatné ošetření pro opravu a posílení vlasů. Po proceduře budou vaše vlasy 5x silnější, o 80% méně křehké, získají luxusní objem a pevnější vzhled a okamžitý pocit hebkosti.

Na obrázku můžete vidět výsledek zesvětlování vlasů se systémem Defy Damage Pro Series (vlevo) a bez (vpravo).

Defy Damage Home Care je kolekce vlasové kosmetiky věnované klientům pro domácí péči k udržení efektu ze salonu. I tyto produkty obsahují účinnou technologii SmartRelease, ovšem už ne v takové míře. Produkty Defy Damage pro domácí péči jsou vhodné pro všechny typy poškozených vlasů, které potřebují ochránit před poškozením, které může vzniknout během každodenního tepelného stylingu. Vlasy budou také chráněné proti poškození vlivem UV záření a životního prostředí, které způsobují to, že jsou vlasy suché a bez lesku, takže tato řada udělá službu i vlasům, které nejsou tepelně upravovány. Navíc budou vlasy až o 90% více chráněné před blednutí barvy a získají okamžitý sametově hebký pocit a více lesku již po 10 šamponech.

Renovace řady Moisture Recovery

Značka Joico mimo nové řady Defy Damage, vylepšuje také své stávající kolekce. Jednou z nich je velmi oblíbená řada Moisture Recovery, která nyní dodá až 24 hodinovou hydrataci suchým vlasům. Také výsledné uhlazení je mnohem efektivnější oproti předchozí verzi. Tuto řadu ocení především ženy s hustými a silnějšími typy vlasů. Všechny produkty Moisture Recovery jsou navíc obohacené o nově vyvinutou technologii SmartRelease, aby vlasům dodaly potřebnou opravu, posílení a ochranu, protože to potřebují každé vlasy, ať už jsou jemné, silné, barvené anebo suché.

Nová řada Joico HydraSplash

Byla pro vaše vlasy řada Moisture Recovery příliš zatěžující? Chcete dodat vlasům hydrataci bez zatížení? Pak věřte, že nová řada HydraSplash bude tím pravým ořechovým. Joico uvedením této řady vyslyšela mnohé z vás, které mají jemné a suché vlasy. Protože i jemné a tenké vlasy potřebují hydrataci a výživu. Majitelky s jemnými vlasy však často narazili na problém, že většina hydratačních a vyživujících produktů bývá pro jejich vlasy příliš zatěžující. To ale neplatí pro řadu Joico HydraSplash! Každý produkt v řadě je totiž navržen tak, aby dodal až 24 hodinovou hydrataci, vlhkost, lesk a hebkost bez toho, aby vlasy ztěžoval. Takže už se nikdy nebudete muset obávat toho, že vaše vlasy budou po umytí zplihlé a bez objemu.

JoiFull nahrazuje řadu Body Luxe

Ani objemová řada Body Luxe nezůstala beze změny a je nově nahrazena řadou s názvem JoiFull, která také obsahuje novou technologii SmartRelease, díky které dodá vašim vlasům nejen vysněný objem, ale zároveň jich hloubkově regeneruje, aniž by je zatížila. Avšak prioritním cílem produktů JoiFull je dodat vlasům okamžitý objem až na 24 hodin. Výjimečnost této řady spočívá především v tom, že je vytvořena kombinací exkluzivních přírodních ingrediencí a moderních technologií, které udrží objem i při vysoce koncentrovaném složení. Takže i přesto, že vaše vlasy dostanou výživu si zachovají svůj objem. Výsledkem jsou objemné, vzdušné a neuvěřitelně bohaté vlasy, které drží a vydrží. Ideální péče pro jemné a zplihlé vlasy, ale také pro všechny typy vlasů postrádající objem.

Ale jakou řadu byste si měli vybrat HydraSplash nebo JoiFull, pokud jsou vaše vlasy jemné? Na to existuje jednoduchá odpověď. Vybírejte podle toho co vás více trápí, jestli potřebujete objem vsaďte na produkty JoiFull, pokud hydrataci tak na produkty HydraSplash.

Další novinky, které by vám neměly uniknout!

Novinky v červenci neuvedla pouze Joico, ale také další značky, jako je:

  • Zone.Concept: Tato značka má hned několik novinek u své značky Milk_Shake. Jednou z prvních je obnovená řada Curl Passion, která má nově i novou technologii zajišťující ještě lepší vzhled kudrlin. Také produkty Integrity System pro poškozené vlasy dostaly nový moderní vzhled, složení se však velmi nezměnilo. Avšak nejvíce očekávané jsou vyživující tónovací šlehačky Colour Whipped Cream. Připomínají vám něco? Máte pravdu! Jsou založené na populární "šlehačce" Conditioning Whipped Cream, která je právem bestsellerem značky Milk_Shake. A všem kdo touží pro maximálně uhlazených a rovných vlasech bez krepatění by něměla uniknout nová řada K-Respect, která vám zajistí narovnání vlasů až na 3-5 měsíců. A to vše bez poškození a bez zásahu do přirozené struktury vlasů.

  • Korres: Značka Korres má spoustu nových sprchových krémů a tělových mlék s novými vůněmi, které ideální také jako dárek. Hlavní novinkou je však nová pleťová kosmetika Greek Yoghurt s pravým řeckým jogurtem a probiotiky, které zajišťují postupně uvolňující hydrataci až po dobu 48 hodin, která je doporučena pro suchou a citlivou pleť. A to není vše! I ve vlasové kosmetice se máte na co těšit. Nová vlasová kosmetika Korres Argan Oil je důkazem toho, že o barvené vlasy lze pečovat i přírodní cestou. Přesvědčte se sami.

  • L'Oréal Professionnel: Pokud jste si zamilovali studený, maximálně zářivý a mimořádně přirozený výsledek s barvou Majirel Glow, neměli byste přehlédnout také novou barvu Inoa Glow s podobnout technologií přinášející vysoce neutralizovaný vzhled s extrémní zářivostí. Těšit se můžete na 9 zářivých odstínů.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .