Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

6 kosmetických vychytávek, bez kterých se v létě neobejdete!

13. 7. 2020

Léto je v plném proudu. Přemýšlíte čím si ho zpříjemnit? Víme o produktech, které by vám rozhodně neměly v létě chybět!

Konečně je tu léto! Přípravy na dovolenou a letní radovánky jsou v plném proudu. Opalovací krém a sluneční brýle má na léto připraven téměř každý. My ale víme o dalších produktech, které by vám v letní výbavě rozhodně neměly chybět. Vybrali jsme pro vás 6 kosmetických vychytávek, které vám zpříjemní celé léto, prázdniny i dovolenou.

1) Cestovní skládací fén

Nikdy nemáte v kufru dost místa na všechny svoje nezbytnosti? Už nechcete dělat kompromisy mezi tím, jestli si na dovolenou vzít fén anebo žehličku? Pak rozhodně oceníte cestovní skládací fény Elchim Dress Code Mini Dryer a Elchim Dress Code Venetian Rose Gold Mini Dryer + Bag. Tyto fény jsou speciálně navrženy pro použití na cestách, mají menší tělo a díky skládacímu designu ušetří spoustu místa v kufru. Přesto je velmi výkonný a předčí i mnohé standardní fény. Ale značka elchim není jediná, která nabízí cestovní velikost profesionálních nástrojů. Další cestovní verze fénu nabízí také značka ghd (ghd Flight 2.0 Travel Hair Dryer) nebo BaByliss Pro (BaByliss PRO Bambino BAB5510E). I zde platí, že i přes svou menší velikost jsou stále maximálně výkonné. Už nebudete muset volit mezi žehličkou a fénem. Odteď i na cestách můžete mít účes v kvalitě, na kterou jste zvyklí.

2) Sprej s UV filtry

Slunce, mořská sůl, chlor, vítr - to vše působí nepříznivě na naše vlasy, odčerpávají z nich přírodní oleje a odebírají z nich přirozenou vlhkost a vlasy jsou pak přesušené, křehké a lámou se (více se dočtete zde). A i když všechno tohle známe, často letní péči podceňujeme. Pokud byste si měli vybrat jeden jediný letní produkt na vlasy, pak by to měl být ochranný UV sprej nebo krém, který na vlasů vytvoří UV štít a ochrání je před sluncem, např. BC Bonacure Sun Protect Prep & Protection Spritz. Tím zajistíte, že se vlasy vlivem slunce nepoškodí a barva nezačne rychleji blednout. A už se vám nikdy nestane, že po léte budete mít vlasy jako sláma.

3) Voděodolná gumička

Všichni to známe, klasické gumičky se vám ve vodě rychle promočí, a pak jdou těžko z vlasů sundat. Na nevýhody obyčejných gumiček můžete s inovativními spirálovými gumičkami Invisibobble, Glamot nebo Papanga zapomenout. Tyhle gumičky jsou totiž 100% voděodolné, nepromočí se a nezamotávají se do mokrých vlasů a díky tomu je z vlasů snadno sundáte.

Ale to není vše! Invisibobble nabízí i speciální letní edici Invisibobble Magic Mermaid. Tato gumička má všechny výhody jako originální gumička Invisibobble, ale jakmile na ni zasvítí sluníčko, změní svou barvu. Díky tomu zažijete s touto magickou gumičkou spoustu zábavy po celé léto. Můžete si také vybrat speciální letní edici gumičky Sprunchie Swim With MI, která je díky látce používané při výrobě plavek vodoodpudivá a rychleschnoucí. Tato gumička vznikla ve spolupráci se značkou luxusních plavek a plážového oblečení Swim With Mi a její design koresponduje s jejich aktuální kolekcí luxusních plavek, takže můžete mít k vodě dokonale sladěný set plavek a gumičky.

4) Odstraňovač usazených minerálů

Stalo se vám někdy, že vaše vlasy po dovolené změnily barvu? Pravděpodobně za to mohou usazené kovy a minerály, jako je například chlór, měď, železo, mangan, hliník, vápník a hořčík. Všechny tyto látky mohou vaši barvu nehezky zbarvit, zatížit, ztmavit a v těch nejhorších případech mohou chytnout mosazný či zelený nádech. Zvláště v létě jsou vlasy vlivem slunce, soli a chlóru náchylnější (více zde). Ale máte štěstí, značka Color WOW představuje další revoluční produkt, který umí všechny tyto usazené minerály a kovy z vlasů odstranit. Tím produktem je Color WOW Dream Filter! Tento produkt by neměl chybět nikomu, kdo touží po jasné a zářivé barvě vlasů. Navíc je použití velmi jednoduché. Stačí nastříkat, nechat působit, umýt a je to. Není snadnější způsob, jak udržet svou barvu délé krásnou.

5) Chladící pleťová maska

Chtěli byste v létě zchladit svou pleť a dopřát jí zklidnění? Pak by vám neměla v letní výbavě chybět speciální sorbetová maska Skin Ice Sorbet Effect Mask od Alciny. Jak už název napovídá, jedná se o masku jejíž konzistence připomíná ledový sorbet a na dotek je skkutečně studená jako led. A nejedná se o náhodu. Přesně jako vás v létě zchladí a osvěží ledová zmrzlina, tak vaši pleť zchladí tato ledová maska. Konzistence masky je opravdu jedinečná. Na dotek velmi jemná, skoro jako by měla roztát, ale neroztaje. Jen pěkně zchladí, osvěží a dodá vlhkost. Pokožka po ní bude vypadat hladce a pružně. Navíc ta její vůně - grep, mango a pomeranč - je prostě k sežrání. Pokud si pamatujete nanuk Solero, tak přesně takto voní. Tato maska bude skvělým pomocníkem na letní měsíce nebo na dovolenou k moři. Pro extra prožitek doporučujeme masáž ledovými kostkami.

6) Kartáč na mokré vlasy

Nejdou vám po koupání v moři nebo v bazénu rozčesat mokré vlasy? A když už se vám to podaří máte pocit, že jste si nešetrným česáním museli vyškubat půlku vlasů? Je to proto, že vlivem chlóru a soli jsou vlasy hrubší a méně poddajné. Zažehnejte tento problém jednou provždy! Se speciálním kartáčem na mokré vlasy Tangle Teezer Wet Detangling bude rozčesání mokrých vlasů hračka. Tento kartáč totiž ví, jak zacházet s mokrými vlasy. Díky speciální technologii zubů dokáže i mokré vlasy rozčesat velmi rychle, bezbolestně a bez poškození. A jako bonus vám tento kartáč také skvěle poslouží na rozčesání masky. Prostě ideální parťák na léto.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .