Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

NOVINKY PODZIM: Kosmetika, která by vám neměla uniknout!

14. 10. 2020

Obohaťte svou kosmetickou výbavu o novinky, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty největší hity!

Podzim bývá často plný nadupaných novinek a výjimkou není ani podzim 2020. Ačkoli situace kolem koronaviru není pro mnohé ideální, tak se zatím nezdá, že by profesionální kadeřnické značky polevily. Kadeřníci si totiž nemůžou dovolit usnout na vavřínech. Růst vlasů zastavit neumíme, klienti budou stále potřebovat ostříhat, nabarvit či ošetřit vlasy. No a k tomu jsou zapotřebí ty nejlepší přípravky. Kadeřnické značky tak zatím nepolevují a snaží se své kadeřníky podpořit i v této nelehké situaci. Takže, pojďme si spolu pěkně užít letošní podzimní nadupané novinky!

L'Oréal Professionnel Powermix Mix Factory

Je těžké pro vás najít ideální masku, která by se najednou postarala o kvalitu i barvu vašich vlasů? Stále vaší vlasové masce něco chybí? Vylepšete si ji! L'Oréal Professionnel představuje nové vysoce pigmentované "shoty" Powermix Mix Factory, které promění vaši oblíbenou masku na míru vaší barvě vlasů. Maska se tak postará nejen o kvalitu vlasů ale také oživí a obnoví barvené vlasy. Systém může být použit pro barvené i nebarvené vlasy, v salonu i doma. Namixujte masku na míru třeba hned teď!

label.m Snapshot

Hledáte produkt, který by proměnil vaše vlasy k nepoznání? Chcete okamžitě dodat vlasům více objemu, opravit poškozené vlasy, zbavit se svědění vlasové pokožky, nebo prodloužit výdrž barvy? Vyberte si jeden z léčebných “shotů” label.m Snapshot, které byly vytvořeny k boji s nejběžnějšími vlasovými problémy a objevte jejich okamžité výsledky! Tato nová generace salonního ošetření promění vaše vlasy během pouhých 5-10 minut k nepoznání! Vaše vlasy budou zdravější, vitálnější - prostě krásnější než kdykoliv předtím.

Revlon Pro You

Revlon Pro You hlásí comeback! Řada Pro You od Revlon Professional se rozrostla o spoustu nových pečujících i stylingových produktů a nově mají všechny obaly nový pestrobarevný design, na který je radost pohledět. Nový design obalů rozlišený barvou podle konkrétní řady zajistí lepší přehlednost, srozumitelnost produktů a hlavně usnadní jejich výběr a používání. Samozřejmostí je profesionální formule se zaručeným výkonem a spolehlivými výsledky, na které jste zvyklí.

Tangle Teezer Easy Dry & Go

Je to tu! Tangle Teezer představuje nový revoluční nástroj - kartáč pro rychlé fénování Easy Dry & Go. Možná si říkáte, že Tangle Teezer už jeden kartáč na fénování má (Blow-Styling Paddle Brush), tak jaký je v nich rozdíl? Rozdíl je v zubech a větracím otvoru! Tato propracovaná konstrukce umožňuje rychlejší odvod vody během fénování, a tím zajišťuje kratší dobu fénování. Není tedy třeba ani předsušení vlasů, protože tento kartáč funguje opravdu dobře. Navíc poskytuje mnohem hladší finiš bez krepatění, a přitom zachovává vzdušný tvar, přirozený pohyb a lesk.

Alcina Cashmere

Když jsou dny stále chladnější a naše mazové žlázy snižují svoji aktivitu, je čas přejít na výživnější péči. Proto byste neměli přehlédnout zimní péči Alcina Cashmere, která se po roce vrátila ve velkém stylu. Celá řada má teď zbrusu nový design obalů, ale nebojte, se změnou obalů nepřichází změna složení. Vaše oblíbená pečující formule s luxusním kašmírem zůstala nezměněna. Ale jednu novinku si Alcina přece jen přichystala a tou novinkou je sprchový balzám s pečujícím kašmírem Alcina Cashmere Shower Balm. Konečně se tak můžete o pokožku v zimním období starat již při sprchování.

Maria Nila Eco Therapy & Colour Refresh

Posuňte se ještě blíž k udržitelné budoucnosti! Maria Nila představuje svou nejudržitelnější řadu Eco Therapy s certifikací ECOCERT. Tato přírodní řada obsahuje až 98% přírodních složek a je kompletně bez silikonů, sulfátů a parabenů. Takže obsahuje pouze prospěšné látky pro vlasy i pro planetu. A pro koho je tedy určena? Řada Eco Therapy je ideální pro všechny, co hledají kvalitní přírodní péči, která se vyrovná i klasické chemické kosmetice. Jedná se vlastně o přírodní detoxikační terapii pro všechny typy vlasů, které se potřebují zbavit usazených nečistot, přebytečnéhoh mazu, zbytků stylingových produktů a zároveň potřebují hydrataci a výživu nejen vlasového vlákna, ale i pokožky hlavy.

A to není vše! Maria Nila dále představuje dva nové odstíny oblíbených tónovacích masek Colour Refresh: Dusty Pink 0.52 pro růžový tlumený tón a Cool Cream 8.1 dodá vlasům studenou tlumenou blond. Oba odstíny jsou vhodné pro světlé vlasy a jsou jako stvořené pro podzimní tónování. Díky již připravené formuli to zvládnete v salonu i doma. Navíc díky obsaženému arganovému oleji dodávají v jednom kroku nejen barvu, ale také velkou dávku výživy, která proniká až do hloubky vlasového vlákna. Vaše vlasy budou hebké, lesklé a voňavé s novou barvou, která vydrží 4-10 umytí. Bez parabenů, sulfátů a ftalátů. Netestováno na zvířatech. 100% vegan.

Invisibobble HAIRHALO

Sjíždí vám čelenka neustále z vlasů nebo vás naopak tlačí? S tím je teď konec! Invisibobble představuje další revoluční produkt. Čelenku HAIRHALO, která vládne všem! Jedná se o inovativní čelenku do vlasů, kterou si můžete individuálně přizpůsobit vašemu tvaru hlavy. Od teď už vaše čelenka nebude nikdy příliš volná ani příliš těsná. Nosit ji můžete bez obav po celý den - bez bolesti a nepříjemného tlaku!

CHI, Dura, Luxury & ghd

Vypadá to, že každý týden je na trhu nový kosmetický nástroj, který slibuje revoluci v naší kosmetické rutině. I značka CHI teď přichází s novými revolučními nástroji:

  • Jednou z novinek je žehlička a fén z řady CHI Lava, které kombinují sílu keramiky se silou vulkanické lávy, a tím umožňují tepelnou úpravu vlasů za nižších teplot než s běžnými nástroji, což zajistí šetrný styling bez ničení vlasů.
  • Nově představuje také špičkový fén na vlasy Dura Handshot s jedinečným designem bez rukojeti pro maximální pohodlí a efektivnější úhel pro fénování. Tato speciální konstrukce také umožňuje větší kontrolu a nabízí více stylingových technik.
  • Nepřehlédněte také novou multifunkční žehličku a kulmu z řady Luxury, která zvládne najednou více stylů - narovnání, vlny nebo kudrliny. To vše v jednom jediném nástroji!
  • Skvělý je také profesionální tepelný kartáč ghd Glide Hot Brush, se kterým zvládnete širokou škálu účesů - hladký, rovný nebo zvlněný vzhled plný objemu.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .