Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Představujeme nejlepší kulmy na vlasy!

20. 9. 2022

Klasická nebo trojkulma? Úzká nebo široká? Babyliss, ghd nebo Paul Mitchell? Která kulma je nejlepší? Objevte 8 nejlepších kulem pro každou příležitost!

S tolika možnostmi na trhu, od úzké kulmy po širokou, od keramiky po titan, od klešťové kulmy po trojkulmu, může být obtížné vybrat si tu nejlepší kulmu na vlasy. Správně zvolená kulma vám ušetří spoustu času a starostí. Jak ji ale najít? Nemusíte se prodírat tisícovkou uživatelských recenzí, abyste našli tu pravou, abychom vám pomohli, provedli jsme hloubkový průzkum různých druhů kulem na vlasy, které nejlépe fungují s různými typy vlasů a s různými potřebami. Zde jsou ty nejlepší z nejlepších!

1) Nejlepší kulma, která nepoškodí vlasy

I když žádný tepelný nástroj nemůže být „bez poškození“, kulma ghd Curve je jasným favoritem mezi nejšetrnějšími kulmami. Kulma je vybavena pokročilou technologií minimalizující poškození, která trvale udržuje bezpečnou teplotu 185°C. Tato teplota znamená, že z vlasy nikdy nespálí, ale kadeře budou perfektně natočené, lesklé a pružné - tzv. vyšší teplota by vlasy poškodila, ale nižší teplota by vlasy nenatočila dobře. Takže už si nemusíte lámat hlavu jakou správnou teplotu zvolit pro váš typ vlasů. Optimální teplota 185°C je zvládne natočit všechny typy vlasů za pouhých 5-8 sekund, aniž by utrpěly jakékoli poškození a přitom vydržely natočené celých 24 hodin. Je skvělá jak pro velmi jemné typy vlasů náchylné k větší křehkosti, tak pro ty nejhouževnatější vlasy.

Vhodné pro: Je to nejlepší volba pro ty, kteří si často kulmují vlasy nebo pro jemné typy vlasů.

Klíčové výhody: Optimální teplota 185°C = minimalizace tepelného poškození.

2) Nejlepší levnější kulma (nejlepší poměr cena/výkon)

Hledáte kulmu, která vám nezruinuje rozpočet, ale přesto bude fungovat na jedničku? Pak kulma Elchim Dress Code Curling Iron bude ta pravá. Navzdory své nižší ceně (v profesionálním odvětví) na ní nenajdete jedinou chybičku! Vlny nebo kudrlinky s ní vytvoříte snadno, rychle a intuitivně. Keramika a titan navíc udrží perfektní tvar kudrlinek a zachová zdraví a integritu vlasů, díky čemuž jsou kulmy elchim vhodné i pro velmi namáhané vlasy.

Perfektní pro: Pro ty, kteří nechcou utratit celé jmění, ale přesto chtějí kvalitní spolehlivou kulmu.

Klíčové výhody: Nejlepší poměr cena/výkon.

3) Nejlepší kulma pro začátečníky

Stává se vám často, že se při kulmování nechtěně popálíte? Nebo vám přijde kulmování s klasickou kulmou složité a náročné? Unikátní a revoluční automatická kulma BaByliss PRO MiraCurl® MKII takřka sama vytvoří dokonalé lokny vlny i kudrliny perfektního tvaru! Sice má pekelně zastrašující vzhled, vypadá těžce a neohrabaně, toho se však nelekejte, použítí je totiž velmi snadné (zvláště pro toho, kdo se vždy popálí). Jediné, co musíte udělat, je rozdělit vlasy na jednotlivé prameny a každý pramen vložit komory, stisknout tlačítko a - tradá - vlasy jsou natočené. Navíc má kulma MiraCurl MKII posouvá technologii automatického zvlnění na zcela novou úroveň! Během několika sekund vytvoříte 3 různé druhy loken - pevné, střední nebo volné vlny.

Perfektní pro: Pro ty, kteří nejsou v kulmování tak šikovní a pro ty, co s kulmováním teprve začínají.

Klíčové výhody: Tvorba kudrlin a vln bez popálení, bez námahy a opravdu extra rychle.

4) Nejlepší kulma pro dlouhé vlasy

Strávíte tak dlouho před zrcadlem, že vás už vás bolí obě ruce, než si natočíte všechny prameny vašich vlasů? Mít dlouhé a/nebo husté vlasy může být někdy skutečně na obtíž. Ale nebojte, nemusíte si vlasy stříhat nebo protenčovat. Kulma label.m 4D Infinity Waver vás před tím zachrání! Její extra prodloužená délka a vylepšený oválný tvar maximálně usnadní kulmování i extra dlouhých vlasů. Oválný tvar představuje novou dimenzi stylingu. Je speciálně navržen pro vytváření volných okouzlujících hollywoodských vln bez námahy.Zvyknout si na oválný tvar sice trochu trvá, chce to trochu cviku, ale výsledky potom stojí opravdu za to. Pokud preferujete kónický typ kulmy, můžete si zvolit kulmu label.m 4D Infinity Curler taktéž s prodlouženou délkou hlavice.

Perfektní pro: Pro ty, co kulmováním vlasů tráví hodiny, zejména pro dlouhé, husté nebo silné typy vlasů.

Klíčové výhody: Prodloužená délka hlavice pro rychlé a snadné natočení i těch nejdelších vlasů.

5) Nejlepší kulma pro husté a hrubé vlasy

Nepoddajné typy vlasů mají potíže s nalezením kulmy, která by uměla zkrotit jejich vlasy. To však není případ kulmy BaByliss PRO Extra Long Program Iron. Titanový povrch dosahuje nejvyšších teplot ze všech materiálů používaných pro kulmy na vlasy a je velmi účinný - i ty nejhrubší vlasy nakulmuje velmi rychle a snadno. Navíc je tato kulma opatřena chytrou technologií SmartSense, jedná se vlastně o zabudovaný mikročip, který reguluje teplotu 50x za sekundu a zajišťuje tak zvlášť rovnoměrný výsledek bez poklesu teplot. A teplota je zvlášť důležitá při zkrocení nepoddajných, hustých, hrubých vlasech nebo na vlasech, které se obtížně natáčí. Díky tomu budete mít kudrlinky, které opravdu vydrží po celý den. Objevte další typy kulem z řady Neuro.

Perfektní pro: Pro ty, kterým se obtížně natáčejí vlasy. Ideální pro silné, hrubé, hustné nebo nepoddajné vlasy.

Klíčové výhody: Titanový povrch pro snadné a rychlé natočení nepoddajných vlasů.

6) Nejlepší kulma pro barvené vlasy

Pokud si barvíte vlasy nějaký ten pátek, pak máte jistě zmáklou i péči o ně, a jistě víte, že tepelný styling barvu z vlasů "vysává". Co ale s tím, když si nedokážete představit život bez úpravy vlasů kulmou? Profesionální kulma Wella Professionals Pro Curl Color je vaše řešení! Poskytuje excelentní styling a ochranu barvy v jednom! Pyšní se speciální funkcí pro kulmování barvených vlasů, která zabraňuje zajišťuje až o 55 % menší blednutí barvy vlivem tepelného stylingu. Navíc zabraňuje ztrátě vlhkosti a pomáhá rychle doplnit přirozenou rovnováhu vlhkosti barvených vlasů. Samozřejmostí je ionizační funkce, nastavení teploty a automatické vypnutí. Dostupná ve univerzální velikosti 24 mm a 32 mm pro volné vlny.

Perfektní pro: Pro ty, co chtějí zachovat svou barvu déle živou a zářivou.

Klíčové výhody: Speciální technologie pro ochranu barvených vlasů.

7) Nejlepší trojkulma

Toužíte po vlnách jako od moře, ale trochu hezčí? Vlny ve stylu mořské panny (mermaid waves) jsou teď žhavým trendem! Jediné co k jejich vytvoření budete potřebovat je trojkulma. S trojkulmou BaByliss PRO Waver hravě vykouzlíte nejen "plážový" vzhled mořské panny, ale také okouzlující glamour vlny 50 let. Vlny vytvořené trojkulmou budou vzdušnější než ty z klasické kulmy a navíc vydrží delší dobu. Vlny z trojkulmy jsou spíše ploché, zatímco klasická kulma vytváří větší kulatost vln. O vlasové vlákno při kulmování se postará technologie Titanium-Tourmaline, která zaručuje vysokou odolnost a rovnoměrné rozprostření teploty pro ideální tvorbu vln. Speciální konstrukce S zajistí ultra rychlé navlnění i těch nejdelších a nejhustších vlasů.

Perfektní pro: Pro ty, co touží po trendy vlnách.

Klíčové výhody: Vytvoří trendy vlny jako mořská panna.

8) Nejlepší všestranná kulma

Nemůžete se rozhodnout jestli si pořídit kulmu nebo žehličku? Co takhle obojí? Multifunkční nástroj CHI Luxury 3-in-1 Hair Styling Iron je kulma i žehlička v jednom! Zvládne vlasy natočit, navlnit i vyžehlit. Můžete si zvolit nastavení pouze pro narovnání nebo žehlení vlasů, anebo zapnout funkci Smooth & Curl, která zahřívá vnější i vnitřní destička najednou a umožňuje vlasy vlnit i rovnat jak je libo. A to je to, co zcela mění hru! Ušetří vám to drahocenný čas i spoustu starostí. Díky tomu nebudete na všechny slavnosti chodit pozdě.

Perfektní pro: Pro ty, co milují různé styly účesů a nechtějí mít doma milion nástrojů.

Klíčové výhody: Umí vytvořit kudrny, vlny a zvládne vlasy i narovnat.

Při nákupu nové kulmy na vlasy existuje několik atributů a funkcí, na které byste měli brát ohled, abyste si byli jisti, že si vyberete tu správnou kulmu pro váš typ vlasů (a vaše potřeby!). Přečtěte si také náš článek Kulma na vlasy: jak vybrat tu nejlepší?, kde najdete vše, co potřebujete vědět před nákupem nové kulmy.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .