Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Kérastase Symbiose: Buněčná vlasová péče proti lupům

31. 1. 2023

Už nedělejte kompromisy v péči proti lupům! Je tu novinka Kérastase Symbiose s dlouhodobou účinností proti lupům ve spojení s luxusní péčí.

Pokud vás sužují lupy, vězte, že v tom nejste sami. Lupy jsou totiž jedním z nejčastějších problémů vlasové pokožky. Až dvě miliardy žen z celého světa se potýkají s lupy, ale pouze 17% z nich používá vlasovou kosmetiku proti lupům. Důvod? Přípravky proti lupům jsou často zaměřené pouze na účinek proti lupům, mají nevábnou vůni, nerespektují citlivost vlasové pokožky a neposkytují téměř žádnou péči o vlasové vlákno. Ženy si proto byly nuceny vybrat, zda budou léčit lupy nebo si dopřejí luxusní vlasovou péči. Ale s tím je teď konec!

Odteď už nemusíte dělat kompromisy v péči proti lupům! Je tu nová řada Kérastase Symbiose, která přináší účinné řešení proti lupům spojené s luxusní péčí o vlasy. Takže už nemusíte slevovat ze svého luxusního zážitku ve sprše, když chcete dát sbohem lupům.

#ALLIANCEISPOWER

Jak funguje Kérastase Symbiose?

Na počátku je převratný vědecký objev - porucha buněčné obnovy, která se stala klíčem v boji proti lupům. Po dlouholetém výzkumu značka Kérastase zjistila, že za vznikem lupů nejsou jen hygienické problémy, které způsobují bakterie, ale že zdrojem lupů je ve skutečnosti zrychlená buněčná obnova. Vlasová pokožka se neustále obnovuje: zbavuje se odumřelých buněk a tvoří nové. Za normálních okolností se tyto odumřelé buňky smyjí šamponem a nejsou ve vlasech vidět. Avšak rychlost obnovy buněk u pokožky s lupy je 2x rychlejší než u zdravé vlasové pokožky. Odumřelé kožní buňky se proto na pokožce hromadí a stávají se viditelnými. My tyto šupinky nazýváme lupy.

A tak se zrodila nová řada Symbiose, která představuje zcela nové hranice boje proti lupům. Na buněčné úrovni působí hlouběji než dosavadní přípravky, umožňuje okamžitě odstranit viditelné odumřelé kožní buňky a zároveň regulovat rychlost buněčné obnovy, a tím navrátit vlasové pokožce rovnováhu. Vytváří tak čistý a zdravý základ pro krásné vlasy. Síla vlasové kosmetiky Symbiose nespočívá však jen v mimořádné účinnosti produktů, ale i v jedinečném spojení účinnosti s pocitem luxusu. Péče poskytovaná značkou Kérastase je proto nesrovnatelná. Jen díky produktům Symbiose, si ženy mohou dopřát luxusní péči i přesto, že mají lupy.

Co se skrývá uvnitř produktů Symbiose?

Symbiose je nová řada vlasových produktů vytvořená k léčbě příčin a příznaků lupů se třemi klíčovými složkami:

  • Kyselina salicylová - cílí na buněčné spoje a rozpouští tak šupiny lupů (odumřelé buňky),
  • Bifidus - jako výživa prospěšných bakterií udržuje zdravý ekosystém pokožky hlavy,
  • Piroctone olamine - reguluje rovnováhu mikrobiomu a tím působí proti nadměrnému tvoření lupů.

Jak používat produkty Kérastase Symbiose?

Každá žena, každý vlas a každá pokožka hlavy je jiná. Vyberte si tu správnou rutinu Kérastase Symbiose pro váš typ pokožky a vlasů. Ať už máte mastnou nebo suchou pokožku hlavy, Kérastase má pro vás to nejlepší řešení.

1) Lupy & suchá a citlivá pokožka

Pokud máte malé a bílé lupy, které mají tendenci padat na rameno, pravděpodobně máte suchou pokožku hlavy. Tato rutina zklidní citlivost vlasové pokožky, hydratuje suchou pokožku a odstraní lupy a šupinky.

2) Lupy & mastná a citlivá pokožka

Pokud máte velké a nažloutlé lupy, pravděpodobně budete mít mastnou pokožku hlavy. Tato vlasová rutina vyrovnává hladinu mastnoty a okamžitě odstraňuje lupy a šupinky.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .