Alterna Caviar Grit Paste
Stylingová pasta se střední fixací pro snadné tvarování, výrazné silulety, strukturované lokny s definovanými vrstvami. Poskytuje právě tolik fixace, kolik je třeba.
Vlastnosti
- Středně silná fixace (3 z 5)
- Flexibilní držení bez ztuhlosti
- Textura, tvar a rozdělení
- Přirozený vzhled
- Jemný lesk
Bez parabenů, SLS/SLES, ftalátů, DEA/TEA a syntetických barviv
Technologie
- Flex-Strength Complex - směs posilujících proteinů a vyživujících výtažků, které vlasům dodávají sílu a pružnost a zároveň je pomáhají chránit před lámáním v důsledku neopatrným zacházením vlasů během stylingu
- Age-Control Complex - kombinuje extrakt z kaviáru k výživě a antioxidantům, který zabraňuje poškození, podporuje mikrocirkulaci a dává vlasům nový život
- Výtažek z kaviáru - působí proti stárnutí vlasů tím, že obnovuje vlhkost, pružnost a lesk
- Seasilk - kombinace účinných mořských řas daruje vlasům mimořádné množství vlhkosti a opravy poškozených vlasů
- Enzymetherapy - zlepšuje vstřebávání nezbytných výživných látek a podporuje tvorbu keratinu pro silnější vlasy
Použití
Rozetřete v dlaních. Vpracujte pomocí konečků prstů do suchých vlasů. Vypracujte požadovaný styling.
Složení (INCI)
AquaCera microcristallinaVP/VA CopolymerCetearyl AlcoholVinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate CopolymerGlyceryl StearatePEG-100 StearateC12-15 Alkyl BenzoateButyrospermum parkii butterPolyquaternium-46PVPOleth-10Caprylic/Capric TriglyceridePropanediolParfumPhenoxyethanolCaprylyl GlycolEthylhexylglycerinAcrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerHexylene GlycolTocopherolPhenylpropanolAminomethyl PropanolDisodium EDTAGlycerinHelianthus Annuus Seed OilAscorbic AcidBiotinPolysilicone-15Superoxide dismutasePhospholipidsButylene GlycolPanthenolSodium ChlorideKeratin Amino AcidsCitric AcidMacrocystis Pyrifera ExtractAmylodextrinCaviar extractHydrolyzed PearlMaris salAlaria esculenta extractSaccharomyces/magnesium fermentPotassium sorbateSaccharomyces/copper fermentSaccharomyces/silicon fermentSaccharomyces/zinc fermentSaccharomyces/iron ferment