Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

4 značky, které pobláznily celý svět

14. 1. 2020

Color WOW, Maria Nila, Balmain Hair a Reuzel. To jsou značky, které jsou čerstvou posilou v našem e-shopu a jsou připravené hýčkat vaše vlasy. Zjistěte, v čem jsou vyjímečné!

Na trhu je nepřeberné množství značek a každá často vyniká v něčem jiném, proto není jednoduché vybrat novou značku do našeho portfolia. U značek Color WOW, Maria Nila, Reuzel či Balmain Paris Hair Couture jsme však měli jasno. Jsou to nové značky, které se na našem trhu objevily teprve před nedávnem a momentálně vévodí internetu, takže jste je možná už zaznamenali. Každá značka nabízí zajímavé inovativní produkty, které stojí za prozkoumání. Zjistěte, čím nás tyto značky dostaly na kolena.

Color WOW

Věděli jste, že závislost na barvení je čím dál větší? Na světě již existuje minimum žen, které mají přírodní nebarvené vlasy. To s sebou přináší nové změny. A tou změnou myslíme zcela novou úroveň péče o barvené vlasy, kterou jim přináší naše nová značka Color WOW. Značka Color Wow jasný cíl – maximálně ochránit barvené vlasy a nepoužívat vůbec žádné, ale opravdu vůbec žádné látky, které by mohly, byť jen nepatrně, narušit vzhled a výdrž vaší barvy. Pokud tedy máte problémy s vymýváním barvy, tak už víte, po čem sáhnout.

O úspěchu a účinnosti produktů Color WOW svědčí také neuvěřitelných 56 ocenění! No a největší chloubou je bezesporu nejvíce oceňovaný produkt Dream Coat. Dosud jsme se s takovým produktem nikde nesetkali. Dream Coat je opravdu unikát. Vytvoří vám ten nejrovnější a nejhladší účes až se skleněným efektem, který odolá vlhkosti i dešti. Není divu že pobláznil celý Hollywood (od Jennifer Lopez, Arianu Grande až po Kim Kardashian). Absolutní must-have pro ty, co bojují s krepatěním nebo chtějí dosáhnout moderního skleněného účesu jako od slavného stylisty Chrise Appletona (googlujte jako Glass Hair).

Maria Nila

Když se řekne Maria Nila, tak se vám jistě vybaví barvicí masky Colour Refresh s intenzivními pigmenty. Povyk kolem nich byl na sociálních sítích tak obrovský, že neminul ani nás. Zprvu jsme sice trochu váhali, jestli to nebude jen díky placené reklamě. Ale po vyzkoušení pár vzorků jsme měli jasno. Reklama nelže! Díky maskám můžete oživit svou barvu, změnit tón a zároveň dopřát vlasům hloubkovou regeneraci v jednom jediném kroku. A pozadu nezůstávají ani další produkty vlasové péče a stylingu. Ať už jde o šampon, kondicionér nebo stylingový přípravek, tak si můžete být jisti, že dostanete špičkový produkt s nejmodernější technologií, který splňuje nejvyšší nároky na vlasy i životní prostředí. Např. velmi populární a u blogerek populární je maska Sheer Silver, kterou ocení hlavně blondýnky.

3 důvody proč milovat značku Maria Nila:

  1. Maria Nila je 100% veganská vlasová kosmetika netestující na zvířatech
  2. Celá značka je kompletně bez parabenů, ftalátů a pyšní certifikáty Leaping Bunny, Vegan Society a PETA
  3. Nádherné pastelové obaly se vám budou pěkně vyjímat ve vaší koupelně

Balmain Paris Hair Couture

Tak, a ještě tu máme super luxusní značku Balmain Paris Hair Couture. Jak název napovídá, a módní nadšenec už jistě ví, jde o značku, která pochází z módního prostředí. A právě na módních přehlídkách vznikla myšlenka mít i svou vlastní značku vlasových produktů, které obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách během módních dnů a vyhoví vysokým nárokům vlasových stylistů. A od jedné z nejprestižnější a nejluxusnější značky na světě se dá očekávat jen to nejlepší zboží, a přesně taková je i značka vlasové kosmetiky Balmain Paris Hair Couture. Značku by vlasových produktů by se dalo ve zkratce popsat jako "vysoká krejčovina pro vlasy". Takže pokud vaše vlasy touží po luxusu, se značkou Balmain se jim ho dostane víc než dost. A nebojte, i když byste se za šaty od Balmain asi nedoplatili, ceny vlasových produktů zas až tak závratně vysoké nejsou.

Balmain vs Oribe? A ještě malý postřeh na závěr. Často se značka Balmain porovnává se značkou Oribe. Jaký je mezi nimi rozdíl? Jde hlavně o výsledný efekt. Přijde nám, že po kosmetice Balmain vydrží vlasy déle nadýchané. Takže pokud je značka Oribe pro vaše vlasy až moc, zkuste péči Balmain. Berte v potaz, že toto je náš čistě subjektivní pocit. Možná že vy to budete mít přesně naopak. Sto lidí, sto chutí. :-)

Reuzel

Poslední značkou jsme chtěli udělat radost především pánům. Značka Reuzel je proslulá především svými pomádami na vlasy. Jako každý dobrý příběh, i příběh této ikonické nizozemské značky se začal psát "na ulici" - konkrétně v pánském holičství. Legendární rotterdamští holiči, Leen a Bertus, nebyli spokojeni s nabídkou stylingových produktů pro muže, proto se rozhodli vytvořit vlastní vlasovou značku. Při formulaci pomád Reuzel uplatnili svých 50 let zkušeností v kadeřnictví (a také využili historických poznatků výroby vůbec prvních pomád) a vytvořili pomády, které jsou považovány za jedny z nejlepších pomád na světě. Ideální pro klasické nadčasové účesy, jako je Pompadours, Flattops a další styly.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .