Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
info@glamot.cz
Telefon nyní offline
Telefon: +420 511 444 930
Nyní jsme offline
Jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30 (SEČ/SELČ)
Platba
Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 19 Kč
Hotově v prodejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Doprava
Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Česká pošta - Balík Do ruky 95 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu 89 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do balíkovny 57 Kč 1 990 Kč
Osobní odběr - Uherské Hradiště 0 Kč
Zásilkovna 55 Kč 1 490 Kč
GLS 105 Kč 2 300 Kč
PPL 99 Kč 2 500 Kč
CZK
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
0 ks
0 Kč
Zobrazit kategorie

Brazil Keratin Moringa Oil Authentic Pure 100%

100% čistý moringový olej


  • Pro koho: Pro ženy
  • Starost vlasů: Poškození, Suchost
  • Složení: Bez parabenů, Bez silikonů, Bez alkoholu, Bez parfemace, Vegan, Bez barviv
  • Typ pokožky: Všechny typy
  • Starost pleti: Hydratace, Vrásky, Pigmentové skvrny
Obsah Dostupnost Cena
50ml

Skladem (10+ ks)

279 Kč

Popis zboží

100% čistý za studena lisovaný přírodní olej ze semen Moringy olejodárné pro vlasy a pleť. Moringa olej je vysoce cenění pro svou neuvěřitelnou stálost - nepodléhá žluknutí.

Konzistence a vůně - průzračná zlatavá textura a jemná, oříšková vůně.

Blahodárné účinky oleje moringa

  • Zkrášlující účinky - hydratuje, vyživuje a omlazuje.
  • Přírodní antibiotikum - působí antibakteriálně, protizánětlivě i protiplísňově.
  • Vyrovnává pleť - snižuje tvorbu kožního mazu, akné i ekzému.
  • Vysoký obsah antioxidantov a vitamínov - kromě antioxidantů a vitaminů A a C obsahuje tyrosin, vápník, měď a velké množství mastných kyselin.
  • Léčí - napomáhá hojení drobných kožních poranění (řezné rány, popáleniny, bodnutí hmyzem, vyrážky a odřeniny atp.)

Oleje Brazil Keratin jsou vyráběné v BIO kvalitě bez konzervantů a umělé parfemace.

Využití moringového oleje

  • Pleť - zbavuje pleť nežádoucích nečistot a zároveň jej lze použít na oživení unavené pleti pro noční péči. Zmírňuje projevy nežádoucí pigmentace kůže. Snižuje tvorbu kožního mazu, proto je vhodný i pro aknózní i ekzematickou pleť.
  • Regenerace vlasů – olej lze použít jako masku na suché a poškozené vlasy. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.
  • Ostatní - napomáhá hojení drobných kožních poranění (řezné rány, popáleniny, bodnutí hmyzem, vyrážky a odřeniny atp.).

Typ pokožky a vlasů

  • Všechny typy pleti. I smíšená a mastná.
  • Suchhé a poškozené vlasy. Citlivá vlasová pokožka a pokožka s lupy.

Výhody balení olejů s kapátkem

Oleje Brazil Keratin jsou balené v praktických skleněných lahvičkách s kapátkem. Požadované množství si tak velmi snadno a jednoduše určíte sami. Zároveň nekontaminujete prsty zbytek přípravku, jak se tomu stává u klasických pleťových krémů nebo jiných olejů.

Použití

  • Pokožka - několik kapek oleje naneste na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Nechte vstřebat. TIP! Pro snadné vstřebání a maximální pozitivní účinky oleje aplikujte na navlhčenou pokožku.
  • Vlasový zábal - olej naneste na suché vlasy a nechte působit cca 1 hodinu. Poté vlasy umyjte jemným šamponem.

Do olejů je možné vmíchat jakýkoli 100% esenciální olej v bio kvalitě. Požadovanou vůní míchejte podle aktuální potřeby, typu pokožky, vlastního vkusu. Doporučujeme do 50 ml balení oleje přidat 10-15 kapek esenciálního oleje. TIP na možnou parfemaci:

  • Levandule, meduňka, rozmarýn – uklidňují nervové vypětí, působí jako antidepresivum
  • Limetka -  osvěžuje, dodává energii a povzbuzuje
  • Růže - působí jako antidepresivum a afrodiziakum

Upozornění! Určen pouze k vnějšímu použití. Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.

Složení (INCI)

MORINGA SEED OIL

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .