Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Trendy účesy jaro/léto 2015

9. 4. 2015

Za nejvíce trendy účesy jsou považovány, stejně jako minulou sezónu, ty přirozené. Přirozený look vlasů vyhrává na plné čáře. Vlasům od podstaty ponecháváme jejich přirozený vzhled a pouze jim dopomáháme různými doplňky, copy, copánky, drdoly...

Pěšinka

  • Pěšinka uprostřed je vhodná především pro méně objemné účesy. Více sluší oválnému obličej, kde není dominantou vysoké čelo. Tento typ pěšinky lze použít u dlouhých, polodlouhých i krátkých vlasů.

  • Pokud máte dojem, že pěšinka uprostřed není pro Vás to pravé, s jistotou se nemihnete trendu ani pěšinkou na straně. Ta by však měla působit přirozeně, neměla by být příliš na straně, jakož tomu bylo v předchozích sezónách. Tento typ pěšinky sedne všem typům obličeje a je mnohem variabilnější než pěšinka uprostřed.

Přirozené zvlnění

Přirozeně vlnité vlasy se drží na vrcholku již po několikátou sezónu. Působí totiž velmi žensky a nádherně podtrhnou Vaši osobnost. Nezasahujte do účesu žehličkou ani kulmou na vlasy, přirozené vlny by měly být tvořeny pouze vyfénováním přes kulatý kartáč. Samozřejmě si můžeme dopomoci stylingovými připravky.

Culíky, copy, copánky, drdoly...

Hlavně přirozeně! Ponechte poletující vlásky poletovat a ba i schválně pramínky povytahujte. Obyčejný culík není obyčejný culík - skrývá mnoho variací, záleží jen na Vás jak vysoko ho postavíte, zda doprostřed či nastranu. Stejně tak ho můžete oživit copánky, které v této sezóně nabírají náskok v oblíbenosti. Pohrajte si s nimi, stočte je do drdolů, použijte je jako čelenku, oživte copánkem rozpůštěné vlasy – vintage styl je stále v kurzu.

Mezi velmi trendy účes patří také cop. Ať už se jedná o obyčejný selský, rybí či francouzský, nikdy s ním nešlápnete vedle. V neposlední řadě se zuby nehty drží na vrcholku nejrůznější drdoly.

Wet look

Velkým hitem se již od začátku sezóny stal tzv. wet look. Mnoho sezón se pokoušel dostat do popředí, ale až teď se mu to povedlo. Tento účes je velmi odvážný a sebevědomý, hodí se pro všechny typy a délky vlasů. Wet look účesy vypadají sportovněji a mladistvěji.

Velký návrat krepovačky

Je to už dávno, kdy byly nakrepované vlasy hitem. Nyní se však, i když v menším měřítku, zase dostávají dopopředí. Nebudeme si však na hlavě vytvářet masu minivlnek, směle postačí nakrepovaným pramínkem vlasů obohatit již výše zmíněné účesy. Nakrepované pramínky je krásné osvěží.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .