Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

OLAPLEX: Konec zničených vlasů z barvení?

15. 2. 2018

Z černovlásky blondýnkou za jeden den? Barvení bez poškození? Že je to sci-fi? Není! To je OLAPLEX, revoluční produkt na vlasy, který změnil život kadeřníkům a může ho změnit i vám! Zjistěte jak.

O Olaplexu toho určitě slýcháte hodně: "Olaplex je zázrak", "Konec zničených vlasů" nebo "Revoluce v barvení vlasů bez poškození" a podobně. Pořád vám však něco říká, že za tím bude nějaký háček, že média napíšou prakticky cokoliv, jen aby se produkt prodal. Máme pravdu? Nicméně, praxe nás neustále přesvědčuje o opaku.

Jen si vzpomeňte na neuvěřitelnou proměnu Kim Kardashian, která se ze dne na den stala blondýnkou. Což bylo do té doby nemožné. Blond barva ji však velmi rychle omrzela a chtěla být opět tmavovláskou. A jelikož její dvorní kadeřníci ovládali tajemství Olaplexu, přání ji opět splnili. A to byl ten moment, kdy Olaplex obletěl svět a velmi rychle si vysloužil pozornost významných kadeřníků, celebrit a následně ohromil i nás.

OLAPLEX, jak to všechno začalo..

Abyste pochopili, o jak revoluční produkt se jedná, a to nejen pro kadeřníky ale i pro vás, vezmeme to pěkně od začátku.

Už s prvními barvami a zesvětlovači se výrobci snažili vyvíjet maximálně šetrné produkty. Bohužel to nestačilo. Při odbarvování stále docházelo k narušení a rozbití disulfidových vazeb uvnitř vlasu, a to i při dodržení maximálně šetrném postupu a následné intenzivní regeneraci všemožnými maskami. Všem bylo jasné, že je nutné něco změnit.

Rozpojit disulfidové vazby jsme již uměli - ondulací, narovnáním, barvením či odbarvením. Otázkou bylo, jak tyto vazby zase spojit dohromady. No, a pak přišel Olaplex - zachránce všech vlasů.

Co je to OLAPLEX?

Za vznikem speciálního vzorce Olaplexu stojí Dr. Craig Hawker a jeho žák Dr. Erik Pressly, kterým se de fakto přes noc podařilo vyvinout jedinečnou chemickou sloučeninu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, která je zcela bez silikonů a minerálních olejů. Ukázalo se, že právě tato složka umí znovu opravit zpřetrhané vazby vlasů. A zázrak jménem Olaplex byl na světě.

Hned zkraje si ujasněme, že Olaplex není žádný zesvětlovací prášek, krém ani vyvíječ. Není to ani přípravek, který by vám vylepšil barevný efekt. Jedná se o revoluční produkt s originální chemickou recepturou, která má za úkol vlasy ochránit během barvení a posílit je. Olaplex, jako jediný vlasový přípravek, dokáže spojit již rozpojené disulfidové vazby, které byly narušeny barvením a zesvětlením. Používá se také jako samostatná ošetřující lázeň, po které jsou vlasy opravené, posílené a odolnější proti mechanickému poškození.

Jak OLAPLEX funguje?

Systém Olaplex Hair Treatment se skládá ze 3 lahviček (učínkuje ve třech fázích): Olaplex N°1 (dostupný pouze v balíčku Olaplex Travel Kit nebo Olaplex Salon Kit), Olaplex N°2 a Olaplex N°3. První dvě lahvičky jsou určeny pouze profíkům do salónu, třetí slouží výhradně pro domácí použití.

1) Olaplex N°1 - Bond Multiplier

Představuje základ péče Olaplex a startovní pole obnovy vlasů. Obsahuje 100% množství patentované ingredience Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, která jako jediná dokáže znovu opravit rozbité vazby vlasu. Přidává se do předem připravených směsí barev, přelivů, melírů či zesvětlovačů. Nikdy ne naopak!

2) Olaplex N°2 - Bond Perfector

Olaplex Bond Perfector No.2 obsahuje 15 % zázračné sloučeniny Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Dává se úplně na závěr až po všech chemických procesech. Slouží vlastně k uzavření celého procesu barvení a pokračuje v obnově rozbitých vazeb. Pozor, nenahrazuje kúru ani masku. Následně je nutné použít váš oblíbený kondicionér a doporučujeme dát i masku na vlasy.

3) Olaplex N°3 - Hair Perfector (péče na doma)

Mezi návštěvou salónu je dobré také použít 1x týdně domácí péči Olaplex Hair Perfector No.3. Olaplex po sobě zanechá opravenou strukturu vlasů, ale ve vlasech nezůstane napořád, aby je i nadále chránil. Struktura vlasů se tak může znovu narušit česáním, žehlením, fénováním i externími vlivy (UV záření, vítr). A právě k tomu, aby jste vlasy udrželi stále zdravé a bez poškození, slouží Olaplex číslo 3.

Také to však není žádná kúra ani maska. Jedná se o speciální péči, která se používá po umytí vlasů (můžete dát i na suché, ale spotřeba produktu bude vyšší) a poté se opět vlasy umyjí šamponem. Následně je nutné vlasům snížit pH kondicionérem a dodat jim živiny maskou nebo kúrou.

Lze použít OLAPLEX i na nebarvené vlasy?

Olaplex nabízí mnoho možností a jeho služeb může využít opravdu kdokoliv. Nejenže vlasy chrání při barvení, ale také opravuje již vzniklé poškození. Můžete ho tedy použít i na nebarvené a dokonce i na prodloužené vlasy. Hodí se taky pro posílení a zhutnění jemných vlasů. V těchto případech použijte Olaplex jako intenzivní ošetřující kúru tzv. Rebuild Treatment (smíchejte 15 ml Olaplexu No.1 a 85 ml vody, naneste na vlasy a nechte působit 5 minut, neoplachujte a naneste Olaplex No.2, po 20 minutách opláchněte a umyjte šamponem).

Jistě vás také napadne, pokud jste v kadeřnickém salonu nepoužili Olaplex jedničku a dvojku, zda lze použít pouze trojku - Olaplex Hai Perfector. Bude fungovat samostatně? Ano, bude! I s domácí péčí dosáhnete viditelné zlepšení vlasů. Ale pamatujte, že nejlépe Olaplex funguje společně jako třístupňový systém.


Jestliže dříve platilo, že je nutné poškozené vlasy ustřihnout, s Olaplexem to platit přestává!


Olaplex na vlasy do salónu i na doma můžete zakoupit v našem e-shopu glamot.cz → OLAPLEX.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .