Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Jen nůžky Jaguar stříhají jako nůžky Jaguar

2. 3. 2018

Hledáte ty správné nůžky do kadeřnictví? Nebo toužíte po domácím stříhání s profi výsledkem? Ať tak či onak, trefou do černého bude naše nová značka Jaguar Solingen.

Bez kvalitních nůžek na vlasy se dnes žádný kadeřník neobejde. Kvalitní nůžky na vlasy totiž znamenají lepší výsledky i kvalitu vlasů. Kadeřnické nůžky se však vyplatí koupit i na domácí použití. Možná si říkáte, že stačí zastřihnou vlasy i s obyčejnými nůžkami. Omyl! Takové nůžky napáchají víc škody než užitku. Zapomeňte na ně a sáhněte raději po kvalitě.

K našemu překvapení jsme však dosud žádné nůžky nenabízeli. Což jsme chtěli rychle napravit. Do oka nám padla značka Jaguar-Solingen.

Nůžky na vlasy zleva 1)Jaguar White Line 3050 Satin Plus ES 40 - 5"; 2) Jaguar White Line 4760 Satin Plus - 6.0“; 3) Jaguar White Line 4755 Satin Plus - 5.5″; 4) Jaguar White Line 46526 JP 38 - 5.25″.

Jaguar Solingen - nůžky, na které se můžete spolehnout

Profesionální nůžky by měli být dostatečně ostré, z kvalitních materiálů, dobře tvarované a vydržet by měli bez újmy i ten největší střihací maraton. Takže volba byla jasná. Léty prověřená německá kvalita - Jaguar.

Značka Jaguar Solingen nabízí vysoce kvalitní kadeřnické nůžky, které musí splňovat přísná měřítka, ať už jde o kvalitní nerezovou ocel, ergonomický tvar (lehký chod, přirozené uchopení) nebo vysokou ostrost. To vše je umocněno nenahraditelnou ruční prácí odborníků, která vyžaduje spoustu dovedností a zkušeností. Málokdo však toto umění ovládá jako mistři z Jaguaru.

Nesmíme opomenou také jejich velmi příznivou cenu. Lepší poměr cena-výkon u jiné značky nenajdete.

Kadeřnické nůžky na vlasy Jaguar White Line 46525 JP 10 - 5.25"

Jaguar vás ohromí dlouhotrvající ostrostí

Nůžky z běžné oceli se opotřebovávali až moc rychle. S tím se však tvůrci nůžek Jaguar smířit nechtěli. Chtěli vytvořit produkt s tou nejdéle trvající ostrostí. A tak tvrdě pracovali a experimentovali, až vytvořili nůžky se speciální technologií Fiodur, která zajišťuje jejich extrémní životnost.

Takto vytvořené nůžky jsou nejen velmi pevné, ale i tvrdé a proto mimořádně odolné proti opotřebení. Uspokojí tak potřeby i těch nejnáročnějších a nejvytíženějších kadeřníků.

Profesionální nůžky na vlasy Jaguar Gold Line 20155 Diamond 5.5"

Nůžkám Jaguar důvěřují kadeřníci po celém světě

Nůžkám Jaguar důvěřují i ty největší kadeřnická esa z více jak 80 zemí světa. Přečtěte si, co o nich říkají mistři svého oboru:

"Má práce vyžaduje, aby mé nůžky byly dokonale vyvážené, odborně zkonstruované a neuvěřitelně ostré. To jsou důvody, proč jsem si vždy vybral Jaguar." - Chris Moody

"Nůžky Jaguar používám od roku 1993. Cením si vysoké ostrosti a příjemného ergonomického tvaru, který se pohodlně drží. Jsou mi nesmírně cenným pomocníkem k dosažení co nejpřesnějšího střihu, který je základem moderních účesů." - Jan Špilar

"Zjistil jsem, že nůžky Jaguar Diamond jsou velmi pohodlné, dobře vyvážené a velmi ostré, takže se ideálně hodí k typu stříhání, který chci dělat." - Lee Stafford

Vybere si každý. Mistr i kadeřník začátečník

Jaguar ví, že potřeby každého kadeřníka jsou jiné. Proto firma Jaguar Solingen nabízí nůžky v několika kategoriích. Do sortimentu glamot.cz jsme zatím zařadili pár kousků, za to těch nejoblíbenějších a nejprodávanějších, z následujících řad:

Jaguar Pre Style

Učnovská třída profesionálních nůžek na vlasy představuje základní výbavu začínajících kadeřníku. Díky své speciální rukojeti a mikrozoubkům zajišťuje začátečníkům lepší oporu při stříhání, kteří s nimi zvládnou rovný střih. Tyto nůžky jsou tedy spíše určené na přechodné období než pro profi účely. Nehodí se pro klouzavou techniku střihu.

Jaguar White Line

Střední nižší třída profesionálních nůžek nabízí kvalitní nerezovou ocel, která vyrdží i několikaleté stříhání. Samozřejmě, že s patřičnou péčí. Systém šroubku VARIO nabízí velmi dobrý chod. Ostří nůžek má klasické břity s plochým úhlem střihu. Díky příznivé ceně si tuto řadu oblíbilo i spoustu domácích nadšenců.

Jaguar Silver Line

Střední vyšší třída profesionálních nůžek představuje zlatý střed. Tato řada nabízí prémiovou nerezovou ocel s exluzivní technologií FIODUR®, která zajišťuje, aby byly nůžky stále ostré. Nový, Jaguarem inovovaný, systém středového šroubu SMART SPIN zajišťuje perfektní chod a jednoduché seřízení. Polointegrované ostří pro vynikající ostrost.

Jaguar Gold Line

Druhá nejvyšší třída je ideální pro ty, kteří pomýšlejí na luxusnější nástroj s maximální životností. Tato řada nůžek nabízí vysoce prémiovou nerezovou ocel s exluzivní technologií FIODUR®, díky níž jsou nůžky stále ostré. Nový systém středového šroubu SMART SPIN zajišťuje perfektní chod a jednoduché seřízení. Plně integrované ostří přináší maximální ostrost.

Za nůžky Jaguar, by se ani střihoruký Edward nestyděl!

Nakupujte zde → JAGUAR SOLINGEN


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .