Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

NOVINKY JARO/LÉTO: Kosmetika, která by vám neměla uniknout!

16. 6. 2021

Obohaťte svou kosmetickou výbavu o novinky, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty největší hity jako je Curl Manifesto, Blondme, Blond Studio, Egyptian Wonder a další.

Vlna pandemie nedokázala zastavit pravidelný příval jarních novinek. Jako každé jaro, i letos v roce 2021 nám kosmetický trh nabízí spoustu revolučních novinek, které by neměly chybět ve vaší výbavě. Představíme vám také, co je nového v kadeřnickém světě. Pojďme si spolu pěkně představit ty nejlepší jarní novinky.

Kérastase Curl Manifesto

Každá žena s kudrnatými vlasy závidí ženám s rovnými vlasy. A není to jen proto, že touží po něčem, co nemůže mít, jak už to u nás žen bývá, ale je to hlavně proto, že úprava rovných vlasů se zdá být mnohem snadnější. Kdežto upravit ráno kudrnaté či vlnité vlasy do reprezentativní podoby dá pořádně zabrat. Od teď se však vše mění! Kérastase představuje Curl Manifesto, díky ktére si své kadeře opět zamilujete.

Kérastase si uvědomuje, že kudrnaté typy vlasů jsou díky své specifické textuře mnohem hůře upravitelnější a více náchylnější na zlomení a suchost. Proto vytvořil produkty Curl Manifesto, které jsou formulované tak, aby poskytly hydrataci, posílení, definici a podporu zvlnění, aniž by zatěžovaly. Výzkumné týmy značky Kérastase spojily ty nejlepší ingredience: Manukový med a Ceramidy, které se postarají o krásu všech typů vlnitých, kudrnatých i afro vlasů! Navíc, díky modulárnímu systému si můžete upravit vlasovou rutinu na míru vašim kudrlinkám. #MANIFESTYOURGREATNESS

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Curl

S novinkami pro kudrnaté vlasy jsme však ještě neskončili. Také řada Tea Tree Lavender Mint od Paul Mitchell se rozrostla o nové produkty pro kudrnaté a vlnité vlasy, které pomáhá zkrotit, poskytuje jim nezbytnou vlhkost a zanechává je zdravé a upravené. S uklidňující vůní.

Blond Studio je propracovanější!

Kompletní řada zesvětlujících produktů Blond Studio od L'Oréal Professionnel se postupně mění! Nově nabízí: přehlednější obaly, udržitelnější, 100% recyklovatelné nádoby, novou barevnost pudrů (čím vyšší zdvih, tím tmavší modrá barva) pro lepší rozlišení v misce. U všech produktů formule zůstává stejná.

Speciální novinkou je zesvětlovací pudr s jílem Blond Studio 7 Clay Lightening Powder speciálně navržený pro stále populárnější techniku baleáž (balayage). Formule s 19% jílu zajišťuje extrémně přilnavá textura umožňuje přesné vykreslení baleáže či melírů. Díky tomu vám půjde baleáž pěkně od ruky. Prostě nástroj snů pro vaši baleáž!

Nová značka Egyptian Magic

Aby byla značka úspěšná nemusí mít stovky produktů. Značka Egyptian Magic je toho důkazem! K úspěchu ji stačí pouze jeden jediný produkt, a tím je jeden z nejuznávanějších krémů v oblasti krásy Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Jendá se o jedinečný krém s magickými schopnostmi, jehož receptura čerpá inspiraci ze starověkého Egypta a spojuje pouze šest přírodních ingrediencí do jedné jedinečné receptury. Výsledkem je 100% přírodní produkt s hydratačními a výživnými vlastnostmi, který se stal vyhledávaným mnoha celebritami, profesionály a dokonce i lékaři. Tento krém si oblíbily mj. Madonna, Kate Hudson, Gisele Bündchen, Karolína Kurková, Cameron Diaz či Eva Longoria. Můžete ho použít nejenom jako hydratační krém, ale také po opalování, na vyrážky, spáleniny, jizvy po akné, popraskané rty, nehtová lůžka, strije, ekzémy, lupénku, dětské opruzeniny, vysušené vlasy, kousance od hmyzu a mnohem víc. Takže ideální produkt na cesty nebo dovolenou, když chcete ušetřit místo v kufru.

Redken mění svou tvář!

Profesionální vlasová kosmetika Redken mění svou tvář a nabízí nový vědecký design obalů, tak aby více korespondoval s jejich filozofií, která k vlasům přistupuje na základě vědeckého principu a je alfou omegou této vlasové péče dodnes. Hlavní DNA, mise a pilíře značky Redken se tedy nemění, vaše oblíbené formule zůstávají stejné, ba naopak – značka Redken je nyní ještě více vědecká a profesionální. Revoluční design obalů podtrhuje nejen vědeckou a profesionální stránku, ale posouvá značku kupředu novým závazkům udržitelnosti. Nyní jsou všechny obaly vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu a každá lahev má:

  • NOVÝ TVAR inspirovaný laboratorní nádobou.
  • NOVOU ETIKETU, na které zákazníci najdou zjednodušené sdělení týkající se předepsaného používání pro všechny typy a problémy vlasů.
  • PROCENTO ÚČINNÝCH INGREDIENCÍ, které zdůrazňuje význam vyváženého pH pro zdravé vlasy.
  • NOVÝ VYLEPŠENÝ UZÁVĚR, který je bezpečnější a více těsní.

Rekonstrukce značky má však i smutnou zprávu pro ty, kteří si oblíbili produkty z řad: Nature+Science , Diamond Oil, All Soft Mega a Curvaceous. Tyto produkty byly vyřazeny z prodeje bez náhrady. Máte tedy poslední šanci si je zakoupit.

BlondMe renovace

BlondMe není nutné dlouze představovat. Jedná se o velice populární a oblíbené produkty, které pečují o blond vlasy tak, že je i přes náročnost zesvětlujícího procesu zachována jejich prvotřídní kvalita. Schwarzkopf to moc dobře ví, a tak se tuto řadu snaží neustále vylepšovat. Od roku 2021 tak všechny produkty BlondMe obsahují novou 3D Bond Creation technologii, která spojuje vnitřní vlasové vazby vytvořením trojrozměrné sítě uvnitř vlasového vlákna. Díky třetí dimenzi jsou vlasové vazby hustší a pevnější než u předchozí bonding technologie.

Novinkou je také přehlednější rozdělení produktových řad na:

Colour Enablers

Posuňte barvení na další úroveň! Schwarzkopf Professional představuje novou a částečně renovovanou komplexní řadu produktů Colour Enablers pro zdokonalení barvicího servisu tak, aby nabídla klientům lepší kvalitu vlasů a delší výdrž barvy, aniž by byl ohrožen barevný výsledek. S řadou produktů Colour Enablers budou všechny barevné služby příjemnější, snadnější a bezpečnější! Podporuje koloristy ve všech fázích barvicího servisu.

Milk Shake Direct Color

Růžová, fialová nebo modrá? Také máte s příchodem léta a teplejšího počasí chuť vyzkoušet nějakou zajímavou barvu na vlasy? Pokud toužíte jen po dočasné změně nebo oživení vaší barvy vlasů se snadnou aplikací bez nutnosti vyvíječe, je novinka Milk Shake Conditioning Direct Color dokonalým řešením! Nabízí 20 míchatelných odstínů pro oživení, zintenzivnění, tónování, korekci nebo změnu barvy, které vydrží v průměru 8-10 umytí. Jsou 100% bez amoniaku a peroxidu, takže nenaruší strukturu vlasů, ba naopak vlasy vyživý a dodá jim hebkost a lesk. A co je na nich podle nás úplně to nejlepší? Jejich vůně! Propůjčuje vlasům návykovou ovocnou až exotickou vůni, čímž se zcela liší od ostatních barev na vlasy, které obvykle nijak nevoní. No prostě ideální produkt na léto!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .