Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Oribe - diamant vlasové kosmetiky?

21. 9. 2018

Oribe, to je nejvyšší výkon, funkčnost, krása a styl. Jedná se o nejluxusnější značku všech dob, která představuje úplný vrchol vlasové kosmetiky. Povinnost pro všechny ženy posedlé krásnými vlasy.

Cindy Crawford, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Gigi Hadid, Rita Ora a další. Co tyto krásnovlásky spojuje? Je to jedno jméno - Oribe Canales. Jedná se o nejvlivnějšího kadeřníka na planetě. Jeho klienty představuje prakticky celý hollywood a půlka módního světa. Kdo se mu nesvěřil do rukou, jako by nebyl. Nejen šikovné ručičky, ale i jeho vlastní značka Oribe mu zajistila mimořádný úspěch, jakému se nedostalo snad žádnému kadeřníkovi. Co za tím vězí? Prodává snad kouzelné lektvary? To sice ne, ale jeho produkty jsou opravdu výjimečné. Nejlépe to však pochopíte, jakmile produkty Oribe vyzkoušíte na vlastní kůži - tedy na vlasech.

Přemýšleli jsme, jak vám tuto značku ještě více přiblížit. Nejlépe to vystihují ikonické produkty luxusních módních domů. Oribe je jako Chanel mezi kabelkami nebo Hermés mezi šátky. Tyto ikony představují to nejlepší ze své kategorie. S nimi se vždy budete cítit jako královna, a proto je musíte mít - děj se co děj. A se značkou Oribe je to úplně stejné.

Jak se zrodila vůbec první luxusní značka?

Dobrá nebo špatná. To byla klasifikace v oboru vlasové kosmetiky. Neexistovalo nic jiného. Toho si v roce 2008 všimlo trio zakladatelů značky Oribe - Daniel Kaner, Tev Finger a legenda vlasového stylingu Oribe Canales. Oribe Canales od začátku cítil, že jeho produkty by měly tlačit hranice výkonu nahoru. Nechtěl se spokojit pouze s dobrou kosmetikou, chtěl tu nejlepší! Na tom se ostatně shodli všichni tři. Chtěli vytvořit něco výjimečného - zcela novou kategorii péče o vlasy.

Některé firmy se vyznačují skvělými šampony, jiné mají zase skvělý sprej. Zakladatelé značky Oribe toužili mít skvělé všechny produkty. Bez výjimky! Proto se rozhodli vytvořit super-řadu pro krásné vlasy na pohled a zdravé uvnitř - řadu Signature. Místo toho, aby využili znalostí jednoho chemika, pozvali si více odborníků, aby našli toho nejlepšího znalce pro každý přípravek. A tak se z každého produktu Oribe zrodil superhrdina ve své kategorii. Výsledkem jejich úsilí jsou luxusní a vysoce účinné šampony, kondicionéry a stylingové spreje, které uspokojí potřeby i nejnáročnějších, vlasy posedlých, klientů.

Inspirace světem parfumerie. Náhoda?

Nesuď knihu podle obalu, říká se. Pro Oribe to však platí přesně naopak. Obaly jsou přesně takové jako samotné vzorce, tedy luxusní. Jsou přímo stvořené k tomu, aby vyčnívaly a získali si vaši pozornost. Každý detail láhve vypiloval designér Alex Wiederin do nejmenších detailů, od tvaru láhve, přes uzávěr až po samotnou krabičku. Takové přípravky prostě budete chtít mít v koupelně a kochat se jimi. My jich už vůbec nespouštíme z očí. Navíc jsme zjistili, že pod tou krásou se podepsali i šikovné české ručičky. Vůbec první aerosolové obaly byly totiž vyrobeny v České republice. To nás zahřálo u srdce.

Připomínají vám obaly Oribe lahvičky parfémů? Dobrý postřeh. Tato podobnost není čistě náhodná. Vůně je pro značku oribe velmi důležitým aspektem. I v tomhle odvětví se chtěli vydat jiným směrem a nabídnout zákazníkům úplně něco jiného a nového. Řekli si, že už bylo dost ovocných, vanilkových a žvýkačkových vůní. Chtěli vytvořit Chanel N°5 pro vlasy. Proto si pozvali nejlepší francouzské mistry parfumerie a vytvořili skutečně luxusní zážitek pro vlasy i mysl - vůni nazvanou Côte d'Azur.

Oribe - dokonale vybroušený diamant

Vůně i obaly jsou jistě velmi důležité. Je to první věc kterou uvidíte a ucítíte. Pro kadeřníky je však podstatná jen jedna věc - výrobek musí fungovat. Proto Oribe do světa nevypustí jen tak ledajaký produkt. Nechrlí nové a nové přípravky jak na běžícím páse. Důvod je logický. Oribe ví, že to není ta pravá cesta. Každý produkt potřebuje čas, péči a lásku, aby z něho vzniklo něco fascinujícího. Proto jsou nové produkty podrobeny přísnému testování v laboratořích, backstage, v salonech i u celebrit, než se vypustí do světa. Tím je zajištěno, že se na trh dostane pouze skutečně kvalitní produkt, který překonává všechny ostatní. Z toho důvodu také u oribe najdete jen pár produktových řad, zato jsou všechny opravdu kvalitní a fungují.

Skutečně originální přípravky

U značky Oribe najdete skutečně originální přípravky: gel, který vyživuje, olej, který tuží, sprej, který nelepí a nevločkuje. Při vývoji se využívají špičkové technologie, přírodní aktivní látky s nejvyšší účinností. Zatímco výrobky jsou ultra-high-tech, formulace jsou čisté, přírodní a moderní - bez parabenů, bez chloridu sodného (rozkládá keratinové vazby ve vlasech), bez dráždivých sulfátů a bez lepku. Přesto dokonale fungují. Skoro jako by byly naplněné magickým lektvarem. Navíc poskytují ochranu proti UV záření, blednutí barvy a díky absenci chloridu sodného jsou vhodné i pro vlasy ošetřené keratinem.

Ještě je tu jedna věc, kterou byste měli vědět. Určitě znáte ten pocit, když si jdete koupit svůj oblíbený šampon a zjistíte, že zmizel z regálu. Nesnášíme to! Sice obvykle vašeho oblíbence nahradí nějaká novinka, ale už to není to samé. Často tato novinka už nefunguje stejně. Máme pravdu, viďte? Naštěstí, díky střídmé koncepci je pravděpodobnost, že se vám to stane s Oribe, více než mizivá. Haleluja!


Proč je cena tak vysoká?

Každý asi tušil, že cena této značky bude vyšší. Nebudeme vás vodit za nos. Je to tak. Ale proč stojí až tak moc? Je to jednoduché. S Oribe neřídíte škodovku, ale Rolls Royce. A za kvalitu a luxus se platí. Protože všechny pokročilé technologie a nejlepší suroviny jsou drahé. A to se musí logicky projevit i v ceně produktů. Ale i když je Oribe dražší, utěšovat vás může fakt, že lahvičky se chovají jako bezedné. Je to díky vysoké koncentraci přírodních a cenných látek, jako má málokterý produkt. Na každé použití vám tak bude stačit opravdu malé množství produktu.

Ikonické produkty Oribe


    1. Oribe Dry Texturizing Spray - pokud byste měli vyzkoušet jen jednu jedinou věc, tak určítě sáhněte po tomto slavném texturizečním spreji. Jedná se o křížence mezi suchým šamponem a texturizačním sprejem, který absorbuje mastnotu a jako bonus dává vlasům rozcuchaný, sexy vzhled. Nositel mnoha ocenění.

    1. Oribe Signature Shampoo - tento šampon představuje základ vlasové péče Oribe. Obsahuje vše, co má správný šampon mít, aby byly vlasy nejen krásné na pohled, ale i zdravé uvnitř. Čistí a přitom vyživuje vlasy bez zatížení. Ideální péče pro každého.

    1. Oribe Gold Lust Dry Shampoo - tento suchý šampon je speciální tím, že má výživné a hydratační vlastnosti, stejně jako čistící. Není pro něj problém ani několikanásobná aplikace, protože nezatěžuje a nezanechává bílé zbytky.

    1. Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo - tento šampon není jen pouhý čistič vlasů. Představuje mnohem víc. Díky vysokému obsahu silně léčivých olejů dokáže vyléčit a předcházet poškození a proměnit vaši hřívu v její nejkvalitnější podobu. Pro zdravé, krásné a rychle rostoucí vlasy s plností.

    1. Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse - tato grandiozní objemová pěna zajistí, aby vaše vlasy zůstaly celý den takové, jak jste si je nastajlovali. A to vše bez nepříjemné strnulosti nebo ztvrdlých vlasů. Vlasy budou hebké a přitom pod kontrolou. Toto je skutečně jedinečná pěna vše v jednom.

Oribe k dostání na glamot.cz → ORIBE


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .