Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Vlasy a pleť: 9 novinek, které musíte vyzkoušet

6. 11. 2018

Držet tempo s novinkami je tvrdá dřina. S námi to ale zvládnete. Přinášíme vám kosmetické novinky, se kterými rozkvetete. Zjistěte, které to jsou.

Na nás ženy je vyvíjen neustálý tlak. Musíme zvládnout práci, řídit domácnost, vařit, péct, uklízet, pečovat o děti a ještě přitom všem dobře vypadat. No nemáme to lehké. Držet tempo s neustálými kosmetickými trendy a novinkami pak není vůbec snadné. Ale nebojte. Od toho nás tu přece máte. Vytipovali jsme pro vás 9 kosmetických pokladů se kterými rozkvetete, ani nebudete vědět jak. A když je teď ten sychravý podzim, není nadto se odměnit nějakou povedenou beauty novinkou, co říkáte?

1) L’Oréal Source Essentielle: přírodní složení, profesionální výsledky

Máte rádi vše přírodní? Rádi byste používali i přírodní šampon, kondicionér a masku? Zatím vám však žádná přírodní kosmetika nefungovala tak, jako ta klasická? L’Oréal Professionnel zná řešení! Přichází s novou generací profesionální péče Source Essentielle, která je 100% přírodní, ekologická, veganská, a přesto si zachovává profesionální výsledky. Takže jste možná konečně našli přírodní péči, která opravdu funguje.

2) Batiste 2v1: osvěží kořínky, bez vysušení a bez mytí

Šampony 2v1, čistící kondicionéry, BB krémy 5v1 atd., produkty vše v jednom se v poslední době utrhly ze řetězu. A my se tomu vůbec nedivíme. Každý se snaží ušetřit čas kde se dá. Teď by však měli zpozornět hlavně ti, kterým klasický suchý šampon vysušuje vlasy. Batiste totiž přichází s opravdu revolučním řešením. Přináší suchý šampon a kondicionér 2v1, který okamžitě osvěží účes a odmastí kořínky, a to vše bez vysušení vlasů či konečků. Což je ideální SOS záchrana pro suché, nepoddajné, barvené nebo křehké vlasy.

3) Korres White Pine: nový objev v boji proti stárnutí

Anti-aging produkty značka Korres opravdu umí. A jinak tomu není ani u nové řady White Pine. Péče pro specifickou zralou pokožku po menopauze však byla pro Korres opravdu velkou výzvou. Ve spolupráci s řeckou katedrou biologie a farmacie na studiu vlastností starých stromů však učinili nový objev. Zaujal je nebývale krásný strom, který přežil na nejvyšších vrcholcích, a přitom nepřišel o nic ze své krásy. Zjistili, že tajemství bílé borovice se ukrývá v její kúře, kde se nachází aktivní směs polypeptidů. A právě ony polypeptidy stimulují geny proteazomu, které představují hlavní mechanismus pro ochranu mladistvé pokožky. A tak se zrodila nová omlazující pleťová péče Korres White Pine.

4) Oil Ultime: olejová péče, která absolutně nezatíží

Vneste aroma ceremoniál a dokonale beztížný pocit hebkosti pro vlasy do vašeho salonu. Schwarzkopf Professional přichází s novým luxusním olejovým rituálem Oil Ultime, která je díky unikátní samo-odpařovací technologii absolutně nezatěžující. Dovolí vlasům vstřebat jen optimální olejovou dávku. Nic víc nic míň. Přebytečný olej se sám okamžitě odpaří. Takže i přesto, že vaše vlasy dostanou opravdu štědrou dávku výživy, hebkosti i lesku, budou stále lehké jako pírko. To je přesně to, co většina z nás potřebuje, no ne?

5) Invisibobble Kids: menší inovativní spirála pro děti

Bylo nebylo v dalekém království se jednoho dne malá princezna rozhodla místo rozpuštěných vlasů nosit culík. Nenašla však žádnou gumičku, která by vyhovovala jejím jemným dětským vláskům. A tak zavolala na pomoc kouzelnou vílu, která pro ni vykouzlila speciální gumičku Invisibobble Kids. Díky menší spirálce pevněji drží, a přesto se lépe sundává z dětských vlásků. Proto si ji malá princezna okamžitě zamilovala. Od té doby už může nosit culík bez tahání a škubání.

6) label.m Detangling Brush: multi-talentovaný kartáč 3v1

Jeden kartáč na fénování, druhý na rozčesání a další na styling? Kolik vlastně těch kartáčů musíte mít pro dokonalý účes? Odteď, už jen jeden! A tím je kartáč na vlasy label.m Detangling Brush, který spojuje výhody hned tří oblíbených kartáčů label.m (the Detangler, Vent a Paddle Brush). Díky tomu tento všeuměl umí šetrně rozplést mokré vlasy, urychlit fénování i česat vlasy bez tahání, škubání a poškození.

7) Kérastase Extentioniste: 4 cm za 3 měsíce!

Vlasy vyrostou v průměru o 1 cm za měsíc. Co byste ale řekli tomu, kdyby vám vyrostly až o 4 cm za 3 měsíce? Jde to! Nová řada Kérastase Extentioniste vám pomůže vyplnit váš sen o dlouhých a zdravých vlasech tím, že posílí vlasy od kořínků ke konečkům. Ty se pak budou méně lámat a třepit. Máte-li dlouhé, slabé, lámavé a poškozené vlasy, není co řešit.

8) Babor SPA: domácí profesionální lázně

Kdo by se nechtěl nechat hýčkat jako v nejluxusnějších lázních světa? S Babor SPA je váš sen na dosah. S touto luxusní řadou zažijete jedinečné okamžiky rozmazlování a komplexní luxusní wellness zážitek pro tělo, mysl i duši. A to klidně z pohodlí domova. Díky vysokému obsahu omlazujících a regeneračních látek je řada předurčena pro péči o zralou pokožku.

9) Esquire Grooming: první stylingový fén pro muže

Pánové, si už jistě všimli nové řady Esquire Grooming. Ale kosmetika není tím největším lákadlem, tím je vůbec první vysoušecí stylingový hřeben pro muže Esquire Grooming The Hand Brush Dryer. Ten by vám rozhodně neměl chybět ve výbavě. Není to totiž obyčejný hřeben, jelikož při česání vlasy také vysouší. A tak můžete tvarovat účes ještě předtím, než nanesete oblíbený stylingový produkt. Výsledek? Rychlejší vyšušení, delší výdrž účesu, menší spotřeba stylingového přípravku, a tím i menší zatížení vlasů. Ještě váháte?


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .