Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Matrix má novou tvář + nové barvy SoColor!

18. 10. 2021

Vstupte do nového světa Matrix! Zjistěte vše o nových barvách SoColor a SoColor Sync Pre-Bonded! 3,2,1..Začínáme!

Matrix má novou tvář! Nové logo, slogan i barvy. A projekty, produkty, i velkolepé plány! Cílem je stát se nejlepší značkou péče o vlasy pro každého - takovou, kde jsou vítány všechny typy vlasů a všichni lidé. Nabídnout jednoduchá, nekomplikovaná řešení. Logo je tedy nově barevné tak, jak je rozmanitá celá značka. Tak naskočte na novou, energickou vlnu Matrix a nechte se unášet proudem jejích svěžích barev.

Nové barvy SoColor & SoColor Sync Pre-Bonded

Kdybychom se zeptali všech kadeřníků a zákazníků, co jich trápí u barvení ze všeho nejvíc, pravděpodobně odpoví stejně, že problémem číslo jedna je poškození vlasů. Z tohoto důvodu se značka Matrix rozhodla přeformulovat a vylepšit všechny své barvy SoColor a SoColor Sync (dříve Color Sync), které jsou nyní Pre-Bonded - tzn. jsou vylepšeny o technologii pro ochranu vazeb. Tyto nové vzorce vám i vašim vlasům poskytnou mnohem větší podporu a ochranu během celého procesu barvení. Jinak vše, co znáte a milujete z původních produktů SoColor, zůstalo nezměněno. Odstíny i použití jsou naprosto identické.

Nejvýraznější změnou je tedy nová technologie Pre-Bonded. Jedná se o jedinečnou směs taurinu a kationtových polymerů, které působí jako vnitřní systém ochrany vazeb, který posiluje a chrání vlasy během celého procesu barvení. Umí zacílit na poškozená místa ve vlasech, opravit je a dokonce také zpevnit. Díky tomu můžete být více kreativní a nemusíte dělat kompromisy mezi barvou a zdravím vlasů. Můžete barvit s větším sebevědomím a jistotou a bez obav z poškození vlasů. A to není vše! Navíc vám tato inovace ušetří čas i peníze. Tam, kde byste dříve museli do barvy přidat ochranu vazeb, nyní nemusíte, protože ochrana vazeb je zabudovaná již v barvě na vlasy.

Technologie PPP

Nová ale není pouze technologie Pre-Bonded. Nové jsou také technologie Pre-Blended a Pre-Paired, tak aby bylo barvení vlasů ještě snazší a profesionálnější než kdy dříve. Pojďme si tedy shrnout všechny tři nové technologie, tzv. technologie PPP:

  • Pre-Bonded (ochrana vazeb) - tuto technologie jsme si již uvedli v předchozím bodě. Jedná o exkluzivní koncentrát Bond-Protecting Concentrate (směs taurinu a cationických polymerů), který pomáhá chránit a zpevnit vnitřní strukturu vlasů bez nutnosti odměřování a přimíchávání dalšího aditiva pro ochranu vazeb (jako je třeba Olaplex). Díky tomu vypadají vlasy zdravě a zářivě.

  • Pre-Blended (předmícháno) - to znamená, že odstíny jsou předmíchané pro každý základ (výšku tónů) a tyto na míru předmíchané vzorce optimálně neutralizují každý základ, ať už teplý nebo studený, tak abyste lehce dosáhli jakékoli barvy.

  • Pre-Paired (předpárováno) - odstíny SoColor a SoColor Sync jsou dokonale sladěny, tak aby byla dosažena jednotná barva od kořínků ke konečkům. Jednoduše tedy vyberte k odstínu SoColor o jeden odstín světlejší SoColor Sync (pokud tedy používáte 6N v SoColor, jednoduše sáhněte po 7N v SoColor Sync). Tímto způsobem můžete snadno obnovit barvu v zcitlivělých délkách a konečkách jemným a šetrným způsobem.

Nové obaly SoColor & SoColor Sync

Nezměnila se však jen technologie, novinkou jsou také nové obaly, které jsou nyní více barevné, avšak méně komplikované. Portfolio barev je zúženo na čtyři permanentní barvy a tři tonery (demi-permanentní barvy). Obaly jsou také více ekologičtější a udržitelnější. Všechny uzávěry jsou ze 100% recyklovatelných plastů. Nově už také nejsou barvy baleny do celofánů, čímž podle odborníků značky dojde ke snížení plastů až o 15 tun ročně.

Matrix SoColor Pre-Bonded tak má nově 4 kolekce permanentních barev:

  • Blended - základní portfolio odstínů, předmícháné odstíny.
  • Extra Coverage - extra krycí odstíny pro bílé a šedivé vlasy.
  • Reflects - módní, multi-reflexní odstíny bez základů s průsvitným krytím pro nejzářivější výsledky (skládá se ze čtyř předchozích kolekcí: Power Cool, SoRed a Reflect).
  • Blonde - ultra zesvětlující odstíny pro zesvětlení až o 5 výšek tónu.

Matrix SoColor Sync Pre-Bonded má nově 3 kolekce tonerů:

  • Alkaline - základní, alkalický toner pro tónování a barvení tón v tónu.
  • Acidic - ultra jemný kyselý toner se studenými odstíny pro vylepšení tónů bez změny výšky tónu.
  • Fast - toner pro rychlou korekci barvy do 5 minut.

Pro lepší pochopení rozdílu mezi jednotlivými kolekcemi barev vám uvedeme příklad. Například odstín 7C v kolekci Blended bude mít černou bázi (základ) a měděný odlesk. Oproti tomu odstín 7CC z kolekce Reflects bude mít malý až žádný základ s měděným odleskem a zajistí vám průsvitnější efekt a zářivý měděný výsledek.

Jak číst nové obaly?

S novými obaly přichází také nový způsob značení. Toto značení je názorně vyobrazeno na následujícím obrázku.

6 nových neutrálních odstínů!

Novými obaly však Matrix nekončí! Aby bylo portfolio barev kompletní, přichází Matrix s novými na míru předmíchanými neutrálními odstíny pro neutralizaci barvy a podpoření studeného efektu.

Přemýšlejte. Věřte si. Sněte. Odvažte se. Naskočte na novou, energickou vlnu Matrix!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .