Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Aveda - tak trochu jiná značka

17. 7. 2018

Seznamte se s novou značkou Aveda - první přírodní kosmetikou pro profesionální kadeřníky. Buďte krásnější bez toho, aniž byste škodili přírodě nebo sobě →

Fandíte přírodní kosmetice již dlouhá léta? Na poli zelené kosmetiky se teprve rozkoukáváte? Nebo se vám tento boom zatím vyhýbá obloukem? Ať tak či onak, AVEDA by vám rozhodně neměla uniknout! Jedná se totiž o vůbec první přírodní profesionální kosmetiku pro kadeřníky a vlasové stylisty. Není se tak čemu divit, že je v této oblasti stále hlavním průkopníkem a lídrem. Pochvalují si ji i ti, kteří přírodní kosmetice tolik nevěří. Takže to už je pádný důvod se s Avedou alespoň seznámit, nemyslíte?

Co dostanete, když svěříte své vlasy a pokožku do péče kosmetiky Aveda?

Profesionální kosmetiku vytvořenou uznávaným kadeřníkem

Za značkou Aveda stojí vyhlášený a talentovaný rakouský kadeřník Horst Rechelbacher, který pracoval v nejslavnějších kadeřnických salonech v Římě, Londýně, New Yorku a Floridě. To by samo o sobě stačilo pro úspěch vlastní značky. Aveda však vznikla za jiných okolností. Z důvodu neustálého vystavení chemických přípravků, které Horst dennodenně používal na svých klientech, onemocněl. Od té doby se začal více zajímat o složení kosmetiky a jeho vliv na zdraví člověka. Zjistil však, že kosmetický průmysl stagnuje a nenábízí žádnou vhodnou alternativu, kterou by mohl ve svém kadeřnictví používat. Rozhodl se tedy pro vytvoření vlastní kosmetické značky. V roce 1978 se tak zrodila Aveda - první profesionální přírodní vlasová kosmetika.

Vlasová kosmetika Aveda vyvolala opravdovou revoluci v oboru krásy. Brzy se stala celosvětově uznávanou značkou profesionálů a získala také celou řadu ocenění.

Lék pro vaše vlasy, tělo i mysl z indické medicíny

Aveda není jen tak obyčejná kosmetika. Je to vlastně lék, který vznikl spojením vědomostí z kadeřnického průmyslu, ajurvédy, farmakologie, botaniky a aromaterapie. Vztah zakladatele Horsta s Ayurvedou začal v roce 1976 díky dvěma uznávaným ajurvédským lékařům a vědcům. Ti mu pomohli nahlédnout pod pokličku 5 000 let starého tradičního holistyckého indického systému léčení a ajurvédské moudrosti. Tyto poznatky naplno využil a vytvořil první vysoce výkonné botanické produkty, jejichž základem jsou botanické bylinné výtažky a aromatická vůně, jejichž úkolem je nastolení rovnováhy v těle, mysli a duchu. Pokud je vše v rovnováze, jsme šťastnější, zdravější a krásnější.

Vysoký obsah přírodních botanických látek

Co se nám na Avedě opravdu líbí je také to, že můžeme být krásnější bez toho, abychom škodili přírodě. To zní skvěle, že? Stále totiž platí, že co je dobré pro přírodu, je dobré i pro nás. Aveda s tím naprosto souhlasí a věří, že je to právě příroda, která dokáže vytvořit ty nejúčinnější produkty pro naši krásu. Tak proč používat chemii? Z toho důvodu se Aveda snaží rok od roku zvyšovat množství přírodních ingrediencí ve svých produktech. Složení kosmetiky Aveda je tedy zcela bez parabenů, ftalátů, SLS, SLES, lepku, minerálních a ropných látek. S Avedou si tak můžete být jisti, že vždy dostanete zdravotně nezávadný produkt.

Přátelský produkt ke zvířatům i veganům

Aveda si nepřeje, aby kvůli naší kráse trpěla nevinná zvířata. Proto je bez krutosti (tzv. cruelty free) už od svého založení. Tedy v době, kdy se o problému ještě tolik nemluvilo. Za to ji dáváme palec nahoru. Firma také používá výhradně ingredience od výrobců, kteří netestují na zvířatech. Navíc neustále podporuje různé organizace pro ochranu ohrožených zvířat i rostlin, čímž pomáhá chránit a zlepšovat životní prostředí, ve kterém žijí. Koupí produktů Aveda tak přispějete nejen ke své kráse, ale i na dobrou věc.

S Avedou si na své přijdou také vegani. Přestože nejsou výrobky Aveda certifikovány jako veganské nebo vegetariánské, převážná většina produktů je 100% vegan a neobsahuje žádné složky živočišného původu. Jen vyjímečně se ve složení mohou objevit přísady jako včelý vosk, med nebo bílkoviny ze syrovátky.

Božsky provoněné vlasy přírodní vůní Aveda Pure-Fume™

Neexistuje žena, která by netoužila po božsky provoněných vlasech. Aveda to ví, a proto si na vůni svých produktů dává záležet. Pomáhá ji v tom její vlastní parfumerie. A věřte, že je to na jejích produktech skutečně znát. Vůně Aveda je totiž opravdu jedinečná, okamžite rozpoznatelná a návyková. A tak se klienti značky Aveda často setkávají s komplimentem, odkud mají svůj parfém. Nikdo by asi netipoval, že půjde o pouhý šampon nebo kondicionér.

A co vlastně tvoří tu jedinečnou vůni? Aveda nedělá kompromisy ani zde! Nepoužívá žádné umělé ani syntetické aroma. Využívá pouze čisté rostlinné nebo květinové esence, které jsou získány zodpovědně a ekologicky. Pro jejich získání používá výhradně parní destilaci tak, aby byl zachován co největší podíl blahodárných látek. Proto ji parfuméři nazvali a patentovali jako Pure-Fume (tvz. čistá vůně).

100% recyklovatelný produkt šetrný k životnímu prostředí

Pokud jste si mysleli, že už vás nemůže Aveda ničím překvapit, opak je pravdou. Aveda válí i na poli obalových eko materiálů. I v této oblasti se stala průkopníkem. Obaly jsou vyráběny výhradně z recyklovatelných plastů, pocházejících většinou z cukrové křtiny. Ale to není vše! Aveda se snaží všechy výrobky vyrábět pomocí obnovitelných zdrojů, využívat certfikovaný ekologický papír a další. Díky tomu se ji daří svou ekologickou stopu zredukovat na minimum. Aveda by tak mohla být příkladem i pro další kosmetické značky, co myslíte?

Nejlepší vlasová kosmetika Aveda

Nevíte jaký produkt od Avedy vybrat? Vyzkoušejte například některý z Aveda bestsellerů:

  • 1) Aveda Shampure Nurturing Shampoo - jemný relaxační šampon uvolní vaše smysly a promění mytí vlasů v úžasný relaxační zážitek, na který jen tak nezapomenete.

  • 2) Aveda Shampure Nurturing Conditioner - suchý šampon s uklidňující vůní, osvěží a obnoví váš účes mezi mytím, na cestách, po náročném dni, prostě kdykoliv to bude třeba.

  • 3) Aveda Invati Advanced Scalp Revitalizer - pro skutečně plnější a silnější vlasy a ne jen optický objem. Perfektní pro řídnoucí vlasy anebo pro redukci ztráty vlasů způsobenou lámáním, nošením culíků, těhotenstvím nebo stárnutím.

  • 4) Aveda Be Curly Curl Enhancer - zesilovač zlvnění vám vytvoří perfektně definované, posílené a hebké kudrlinky bez krepatění. Konečně své kudrlinky nemusíte schovávat.

  • 5) Aveda Thickening Tonic - s tímto vlasovým tonikem konečně poznáte pocit plnějších vlasů, a to okamžitě!

  • 6) Aveda Rosemary Mint Shampoo - jemný osvěžující šampon přidá objem a tvar bez zatížení, nehromadí se na vlasech a předchází elektrizování. Takže splňuje vše, co jemné vlasy chtějí.

Oslovila vás kosmetika Aveda? Celou její nabídku můžete zakoupit zde → AVEDA.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .