Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Beauty poradna Beauty blog Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč 2 500 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč 1 690 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč 2 500 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Novinka v péči o vlasy a vlasovou pokožku - Matrix Biolage ScalpSync!

27. 1. 2015

Nová řada značky Matrix je inspirována antibakteriálními a uklidňujícími vlastnostmi máty a citrónové trávy. Matrix Biolage ScalpSync jemně pečuje o citlivou pokožku hlavy, očišťuje ji od přebytečného mazu, zamezuje tvorbě lupů, osvěžuje a uklidňuje. Produkty ScalpSync pomáhají zanechávat potřebnou vláhu a dodávají živiny, které pokožka nejvíce potřebuje.

Produkty Matrix Biolage ScalpSync jsou určeny především pro citlivou pokožku hlavy, kterou trápí lupy suchost nebo naopak mastnota.

Matrix Biolage ScalpSync Clean Reset Normalizing Shampoo – šampon inspirován účinky výtažků z citronové trávy hloubkově čistí pokožku hlavy a zanechává svěží pocit čistoty po každém umytí. Pokožka hlavy je očištěna od nahromnaděných nečistot ze stylingových přípravků a dalších škodlivin. Produkt je vhodný pro všechny typy vlasů, zvláště pro vlasy namáhané stylingem a vnějším prostředím.

Matrix Biolage ScalpSync Anti-Dandruf Shampoo – šampon inspirován antibakteriálními a uklidňujícími účinky výtažků z máty. Šampon s každým dalším použitím zamezuje vzniku lupů a přitom nedráždí pokožku hlavy. Produkt je vhodný pro vlasy s lupy.

Matrix Biolage ScalpSync Cooling Mint Shampoo – šampon inspirován antibakteriálními a uklidňujícími účinky výtažků z máty očišťuje pokožku hlavy od přebytečného mazu aniž by ji vysušoval. Zanechává osvěžující pocit čistoty. Produkt je vhodný především pro mastné vlasy.

Matrix Biolage ScalpSync Soothing Serum – sérum zklidňuje a zároveň pečuje o podrážděnou pokožku hlavy díky obsaženému vitamínu B5. Po použití zanechává chladivý pocit.

Matrix Biolage ScalpSync Exfoliating Treatment – léčebný peeling je speciálně vyvinut pro podrážděnou a svědivou pokožku hlavy. Peeling jemně čistí vlasy a vlasovou pokožku a zanechává pokožku hlavy v rovnováze. Produkt je obohacen o mentol, který zanechává chladivý pocit a osvěžuje pokožku hlavy.

Matrix Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment – léčebná kúra zamezující vypadávání vlasů. Dlouholetý výzkum značky Matrix prokázal, že hlavní příčinnou vypadávání vlasů je abnormální nahromadění a tuhnutí kolagenu ve vlasovém váčku, což způsobuje nedostatečné vyživení vlasového kořínku, jeho ztenčení a následné vypadnutí. Patentovaný aminexil® prodlužuje životní cyklus vlasů. tato technologicky pokročilá formule působí proti hromadění a tuhnutí kolagenu ve vlasovém váčku, které zabraňuje přidušení vlasů a následnému permanentnímu vypadávání. Současně pomáhá udržovat hustotu vlasů a vede k posílení ztenčujícíh se vlasů.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .